"Kerkük'e gideriz postallarımızın tozunu Barzani'ye yalatırız"

"Kerkük'e gideriz postallarımızın tozunu Barzani'ye yalatırız"

İzmir Alperen Ocakları İl Başkanımız Eyüp Kuzucu, "Kerkük'e gideriz postallarımızın tozunu Barzani'ye yalatırız" şeklinde konuştu.

İzmir Alperen Ocakları İl Başkanımız Eyüp Kuzucu , İl Başkan Vekilimiz Fatih Kağan Eser, İl Başkan Yardımcımız Ismail Yilmaz ve beraberlerindeki heyet ile Sivas Yiğidolar Federasyonu Genel Başkanı Murat URHAN'ı makamında ziyaret ettiler. İl başkanımız Kuzucu ziyarette bugün Uzundere Şubesinde gerçekleştirilen seçim ile ilgili hayırlar dileyerek seçilen yönetime başarılar diledi.


Gündemdeki konularıda değerlendiren İl Başkanımız Kuzucu "Kerkük bir Türk ilidir ve böylede kalacaktır. Astsubaylarımızın postallarını yalayarak bugünlere gelen Barzani postallarımızın tadını özlemiştir. Gerekirse Kerkük'e gideriz postallarımızın tozunu Barzani'ye yalatırız" dedi.


Ayrıca İl Başkanımız Kuzucu "Kerkük herhangi bir kurumun meselesi değil Türkiye'nin ortak meselesidir. Her kurumun Alperen Ocaklarımızın gösterdiği hassasiyet ile bu meseleye yaklaşması gerekmektedir. Eğer bu referandum gerçekleşirse Misak-ı Milli tekrar gündeme gelmelidir. Dicle kalkanı operasyonu tertip edilmeli Musul ve Kerkük Türkiye'ye katılmalıdır"dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.