KERMES GELİRİ BEHÇET UZ ÇOCUK VAKFI'NA VERİLDİ

KERMES GELİRİ BEHÇET UZ ÇOCUK VAKFI'NA VERİLDİ

İTÜ Geliştirme Vakfı Özel İzmir Okulları'nın geleneksel yılbaşı panayırı, birbirinden renkli eğitsel ve sosyal etkinliklerle gerçekleşti.

40'a yakın firmanın sponsorluğuyla düzenlenen panayır kapsamında zumba gösterisi, yiyecek ve içecek stantları, müzik dinletisi, koro, karaoke, dans gösterileri ve birbirinden eğlenceli sportif etkinlikler gerçekleştirildi.


Panayırda düzenlenen kermesten elde edilen gelir ise Behçet Uz Çocuk Vakfı'na bağışlanırken;
İTÜ Geliştirme Vakfı Özel İzmir Okulları Ailesi bu anlamlı etkinlikte sosyal dayanışmanın güzel örneklerini sergiledi.
Bir yılı daha geride bırakmanın heyecanını yaşadıklarını kaydeden İTÜ Geliştirme Vakfı Özel İzmir Okulları Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdürü Esra Sandalcı Adam, sosyal sorumluluk amacıyla düzenlenen geleneksel yılbaşı panayırına katılan herkese teşekkür etti.


Panayır kapsamındaki kermeslerden elde edilen gelirin Behçet Uz Çocuk Hastanesi Vakfı'na bağışlanmasıyla ilgili konuşan Adam, “Kermesimizde aidiyet, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz örnek bir dayanışma günü yaşadık. Kermeslerden elde edilen gelir sağlık hizmeti ihtiyacı yaşayan çocuklarımızın kullanımı için harcanacak. Bu konuda bize destek olan Behçet Uz Çocuk Hastanesi Vakıf Başkanı Dr. Ülkü Belkıs Karlı'ya da teşekkürlerimizi sunuyoruz. Örnek organizasyona ev sahipliği yapan okul aile birliğimize, velilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve bize desteklerini esirgemeyen tüm sponsorlarımıza da katkılarından dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz. Yeni yılın, ülkemize sağlık, başarı, mutluluk, birlik ve beraberlik getirmesini diliyorum” diye konuştu.
 

TÜM İZMİR'İN SAHİP ÇIKMASI GEREKİYOR

Behçet Uz Çocuk Vakfı Başkanı Dr. Ülkü Belkıs Karlı ise Behçet Uz Çocuk Hastanesi'nin İzmir için çok önemli bir kurum olduğunu ve verilen her türlü desteğin çok önemli olduğunu belirtti. Vakıf olarak gönüllülük esasında İzmir ve çocuklar adına işler yaptıklarını vurgulayan Karlı, '' Behçet Uz Çocuk Hastanesi tüm İzmir'in sahip çıkması ve asla elinden kaybetmemesi gereken çok önemli bir kurum. Türkiye'nin tam teşekküllü ilk çocuk hastanesi. Elimizden geldiğince bu kurumun iyi işler yapması ve çocuklarımızın sağlığı için çalışıyoruz. Katkılarından dolayı İTÜ Geliştirme Vakfı Özel İzmir Okulları'na teşekkür ediyoruz'' dedi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.