KESİAD’dan birlik çağrısı

KESİAD’dan birlik çağrısı

Kemalpaşa Sanayici ve İşadamları Derneği (KESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Yöndem, 16 Nisan Anayasa değişiklik referandumu sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 

Aylar süren referandum sürecinin demokratik bir şekilde sonuçlanmış olmasının toplumsal ve ekonomik açıdan önemine dikkat çeken Yöndem, “Tüm ülkenin soluğunu tutarak yakından takip ettiği bir referandum sürecini geride bıraktık. Bu sürecin sonuçlanmasıyla toplumsal ve ekonomik hayatta hızla yolumuza kaldığımız yerden devam etmeliyiz” dedi.

“Gün, birlik olma günüdür”

16 Nisan günü sandığa gitme oranının yüksek olmasının da sevindirici olduğunu belirten Yöndem, “Toplumun büyük bir kesimi sandığa giderek vatandaşlık görevini yerine getirmiştir. Yüzde 51’in üzerinde bir oy oranıyla evet kararı çıkmış olsa da, yüzde 49’a yakın hayır oyu çıktığı da unutulmamalıdır. Sonuçlar açıklandıktan sonra hem Başbakan, hem de Cumhurbaşkanı’nın toplumun tamamını kapsayan açıklamalar yapması sevindiricidir. Artık gün birlik olma günüdür. Yüzde 51 ve yüzde 49 olarak iki kutup halinde değil, Türk Milleti olarak yüzde 100 bir olup hareket etmeliyiz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.