Keyif Katmak İsteyenler Agora ile Çeşme Oasis’e Gidiyor!

Keyif Katmak İsteyenler Agora ile Çeşme Oasis’e Gidiyor!

Yaz boyunca alışveriş keyfine keyif katmak isteyen Agora Card’lılar, alışverişlerini avantaja dönüştürerek İzmir’in en büyük Aquaparkı olan Çeşme Oasis’e hediye giriş bileti kazanacaklar.

Agora Alışveriş Merkezi, 8 Temmuz - 31 Ağustos tarihleri arası Agora Card ile aynı gün içinde toplamda 500 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine, Çeşme’de 60.900 m2’lik bir alana kurulmuş en popüler aquapark olan Oasis Çeşme’den tek kişilik giriş bileti hediye ediyor.

İzmir’in en büyük Aquapark’ı olan Oasis adrenalin yükselten kaydıraklara ve büyük yüzme havuzuna sahip. 31.200 m2’si çim ve peyzaj alanlarından oluşan tesiste çok eğlenceli çocuk bölümü de yer almakta ayrıca aquapark içinde aquatube, body slide, king cobra, looping rocket, rafting slide, space hole, wide slide, space race, aqua tower, korsan gemisi, dalga havuzu ve jakuzili havuz yer almakta.

Yaz boyunca alışveriş keyfine keyif katmak isteyen Agora Card’lılar, alışverişlerini avantaja dönüştürerek İzmir’in en büyük Aquaparkı olan Çeşme Oasis’e hediye giriş bileti kazanacaklar. 8 Temmuz- 31 Ağustos tarihleri arası Agora Card ile günlük toplam 500 TL ve üzeri alışveriş yaparak, Agora Alışveriş Merkezi danışma noktasına başvuran ziyaretçiler, yazın tadını Çeşme Oasis’ de çıkartma fırsatını yakalayacaklar.

medyaege-(2)-011.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.