Keyifli yaşlanmayı çizin, kazanın!

Keyifli yaşlanmayı çizin, kazanın!

Büyükşehir’den yeni bir karikatür ve resim yarışması daha

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 11-13 Mayıs arasında gerçekleştirilecek “Uluslararası İzmir Keyifli Yaş Alma Fuarı ve Kongresi” kapsamında “Yaş Alma” konulu karikatür ve resim yarışması düzenledi.

İzmir'de yaşayan emekli vatandaşların sosyal ve fiziksel aktivitelerini arttırmak için “sağlıklı yaş alma merkezi” açan ve bu konuda önemli etkinliklere imza atan İzmir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Türkiye’de ilk kez “Keyifli Yaş Alma Fuarı ve Kongresi” düzenliyor. Yaşlılık konusunda toplumda farkındalık yaratmak amacıyla 11 – 13 Mayıs tarihleri arasında Fuar İzmir’de düzenlenecek “Keyifli Yaş Alma Fuarı ve Kongresi” kapsamında, bir de resim ve karikatür yarışması düzenlendi.

“Yaş Alma” konulu karikatür ve resim yarışmasına başvurular, 21 Nisan tarihinde saat 17.00’de son bulacak. Yarışmaya 18 yaşın altındaki gençler, ailelerinin izniyle katılabilecek. Resim yarışmasında birinciye 10 bin TL., ikinciye 5 bin TL., üçüncüye 3 bin TL, 3 kişiye de 1000’er liralık mansiyon ödülü verilecek.

Karikatür yarışmasında ise birincilik ödülü 5 bin TL., ikincilik ödülü 3 bin 500 TL., üçüncülük ödülü ise 2 bin TL. olarak belirlendi. Bu alanda başarı ödülü alacak 3 kişiye de 500’er TL verilecek.

Yarışmaya başvurmak isteyenler www.ukeyf.org adresinden yarışma şartnamesine ve başvuru formuna ulaşabilir.

Seçici kurul

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği “Yaş Alma” Karikatür ve Resim Yarışmasında birbirinden değerli jüri üyeleri bulunuyor. Karikatür yarışmasındaki seçici kurulda yazar Muzaffer İzgü, mimar ve karikatür sanatçısı Eray Özbek, karikatür sanatçısı Niyazi Yoltaş, gazeteci Lütfü Dağtaş ve Dr. Yücel Tanyeri bulunuyor. Resim yarışmasın jüri üyeleri ise İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Serpil Keskin, Prof. Dr. Sanatçı Aydın Ayan, sanatçı Çetin Erokay, Prof. Dr. Hasip Pektaş, Prof. Dr Arif Ziya Tunç’tan oluşuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.