Kıbrıs Mağusa Masterlar'dan Foça'da dostluk maçı

Kıbrıs Mağusa Masterlar'dan Foça'da dostluk maçı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Mağusa Masterler Futbol Takımı 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla İzmir’e geldi.

Program kapsamında ilk maçı Foça Belediyespor Masterler futbol takımı ile yapan ve 3-2 kazanan konuklar günü hatıra kupalarıyla taçlandırdılar.

İlçe merkezindeki gezinin ardından Bağarası 80.Yıl Sahası’nda bir maç yapıldı. İlk yarı daha etkili olan ev sahibi Foça Belediyespor Masterler, ikinci yarı ise konuk Mağusa takımı oldu. Foça Serdar ve Gürhan’la ağları 2 kez havalandırırken, Mustafa Demiriz hat trick yaparak Mağusa’nın maçı 3-2 kazanmasını sağladı.

Mağusa Masterler Kulübü Derneği Başkanı Osman Nalbantoğlu, Zafer Bayramı’nı birlikte kutlamak için İzmir’e geldiklerini söyleyerek “Derneğimiz 2013’te kuruldu. Her türlü aktivitelere katıldık. Yurtdışı gezilerimiz oldu. Son üç yıldır kovit’ten dolayı yurt dışına çıkamadık. Kafilemiz 28 kişi Kıbrıs’tan geldi. Derneğimizin en önemli sloganı dostluk, kardeşlik ve barış’tır. Bu sloganla biz devam ediyoruz ve bu yüzden çoğu ülkelere ziyaretlerimiz olmuştur. Burada da bulunmaktan dolayı çok mutluyuz. Çünkü KKTC’den İzmir’e gelmişiz. Bizim amacımız dostluğumuzu, kardeşliğimizi pekiştirmek. Onlarıda inşallah Kıbrıs’ta ağırlarız. Çünkü biz insanları seviyoruz. Sporda önemli olan kardeşlik ve barıştır. Spor çok önemli bir etkendir. İnşallah dünyamız savaşsız olur, barış içinde olur” diye konuştu.

magusa-masterler.jpg

"AĞIRLAMAKTAN ONUR DUYUYORUZ"

Bayraklı Masterler Kulübü Başkanı Recep Çolak da Zafer bayramı programı kapsamında Yavru vatan Kıbrıs’tan Mağusa Masterler Futbol takımını İzmir’de ağırlamaktan onur duyduklarını söyledi.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapamında konuk ekip ikinci maçı 30 Ağustos 2022 Salı Günü Saat 18.00’de Bayraklı Şehit Ümit Boz Spor Tesislerinde Bayraklı Masterler ile yapacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.