KİKİ LANET-İ CİN AFİŞ HAZIR

KİKİ LANET-İ CİN AFİŞ HAZIR

EMA film yapım logosuyla sinemaseverlerle buluşmak için geri sayıma başlayan KİKİ LANET-İ CİN isimli korku tarzındaki sinema filmi gişe yarışı için hazır. 

14 Şubat tarihinde vizyona girecek olan KİKİ LANET-İ CİN isimli korku tarzındaki sinema filminin en büyük özelliği Samsun, Vezir köprüde yaşanmış bir hikaye olmasıdır. KİKİ LANET-İ CİN isimli sinema filminin senaristi, yönetmeni ve oyuncusu Mustafa Miraç Kaya’nın okuduğu bir gazete haberinden etkilenmesiyle yaptığı araştırmalar sonucu ortaya çıkan bir yapım oldu. Son dönem sosyal medyada gerçeklikten yola çıkılarak hazırlanan senaryosuyla vizyona girmeden en çok konuşulan yapım olan KİKİ LANET-İ CİN, tarzında tüm ezberleri bozacağı iddiasıyla çekildi.

0-(9)-020.jpg

Senaryosunu yazdığı KİKİ LANET-İ CİN isimli sinema filminin yönetmen koltuğunda da oturan Mustafa Miraç Kaya özenle seçtiği oyuncu kadrosunda Türkan Kılıç, Yaşar Aydınlıoğlu, Müzeyyen Paksoy, Elif Çapkın, Reyhan İlhan, Fatih Hasanoğlu gibi önemli isimler yer aldı. Afiş çalışmasının özenle yapıldığını ifade eden Mustafa Miraç Kaya, her adımında özenli davrandıkları yapımın afişinin 30 tasarım arasından seçip karar verdiklerini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.