Kılıç: Dijital Dersane ile 11 bin öğrenciye eğitim desteği verdik

Kılıç: Dijital Dersane ile 11 bin öğrenciye eğitim desteği verdik

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Dijital Dersane Projesiyle 11 bin öğrenciye eğitim desteği verdiklerini açıkladı.

MEDYA EGE – Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’ın eğitimde fırsat eşitliği vizyonuyla hayata geçirdiği Dijital Dersane Projesi, Bucalı öğrencilere zengin içerik sunuyor.

1604920219.jpg

Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun, 4K çözünürlük kalitesinde video dersler ile öğrencilere eğitim desteği sunan projeye ilişkin bir açıklama yapan Belediye Başkanı Kılıç, “Eğitimde fırsat eşitliği yaratmak için hayata geçirdiğimiz ‘Dijital Dershane’ projemizle, alanında uzman eğitim kadrolarımızla LGS, YKS ve KPSS kapsamında 11 bin öğrenciye eğitim desteği verdik” dedi.

1604920110.jpg

Okul öncesinden lise son sınıfa ve KPSS adaylarına yönelik çok zengin bir ders içeriğine sahip dijital dershaneye öğrenciler; bilgisayar, tablet ve cep telefonlarından ulaşılabiliyor.

1604920256.jpg

Alanında uzman eğitmenlerin, Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun, 4K çözünürlük kalitesinde video dersler ile öğrencilerin eğitim hayatlarına katkıda bulunduğu dijital dershaneden, 11 binden fazla öğrenci ücretsiz olarak yararlanıyor. 150 bin dakikayı aşan binlerce ders videosunu bünyesinde bulunduran Dijital Dershane'de öğrenciler için deneme sınavları yer alıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.