Kılıç, "Kalite bilincini yaygınlaştıracağız"

Kılıç, "Kalite bilincini yaygınlaştıracağız"

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi'nin 2018 yılı Olağan Mali Genel Kurulu Hilton İzmir'de gerçekleştirildi.

Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Senem Kılıç, 2018 yılının yaşanan tüm zorluklara rağmen dernek adına verimli geçtiğini söyledi. Kalite gönüllüleri olarak, kalite bilincinin toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaşması için çalıştıklarını kaydeden Kılıç, 2019 yılı proje ve hedeflerinin de bu doğrultuda ilerleyeceğini dile getirdi. 

“Kendi içimizdeki kalite anlayışının topluma örnek olması için çalışmalıyız” diyen Senem Kılıç, sözlerini şöyle sürdürdü: “KalDer İzmir Şubesi olarak başarılı bir yılı daha geride bıraktık. İstihdamın ve toplumsal refahın artması için önemli bir süreç içindeyiz. Bunun için kamu, özel sektör ve diğer sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra; üniversiteler ve akademisyenlerle de var olan işbirliklerimizi artırmak istiyoruz. Dernek olarak benimsediğimiz EFQM modeli çerçevesinde sanayi kuruluşları ve kobilere yönelik gerçekleştirdiğimiz bilgilendirme toplantıları, eğitimler ve saha ziyaretlerimizi de sürdüreceğiz”

KALİTE BİLİNCİNİ YAYGINLAŞTIRACAĞIZ

Kalite modelinin öğrencilerle buluşması için sürdürdükleri projeler hakkında da bilgi veren Senem Kılıç, şu ifadeleri kullandı: “Özellikle üniversite öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiğimiz GençKal projemizle birlikte gençlerin önünü açmak ve başarılı bir kariyere sahip olmaları için onları yönlendirmek gayretindeyiz. Kalite bilincinin küçük yaştan itibaren elde edilmesini gerektiğini savunan bir dernek olarak MiniKal projemizle de ilkokul çağındaki öğrencilerle buluşarak onlara toplam kalite anlayışının önemini anlatıyoruz. 2018 yılında alanında uzman eğitmenlerle toplam 161 eğitim gerçekleştirdik. 2019 yılında da bu eğitimlerin içeriğini derinleştirerek, çeşitliliğini artırmayı hedefliyoruz. Bugüne kadar tüm süreçlerde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” 

KalDer İzmir Şubesi'ne katılan yeni üyelerle birlikte daha da güçlendiklerini vurgulayan Kılıç, 2019 yılında da bu artışın devam edeceğini sözlerine ekledi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.