Kılıç: Ülkemizde huzuru yeniden egemen kılacağız

Kılıç: Ülkemizde huzuru yeniden egemen kılacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Buca Örgütü ile saha çalışması yaptı.

MEDYA EGE- CHP İzmir İl Başkanı, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ve Buca Örgütü ile birlikte saha çalışmasında vatandaşlarla buluştu. Esnaf ziyaretlerinin de gerçekleştiği saha çalışmasında CHP İzmir İl Başkanı Yücel ve beraberindekiler vatandaşlardan taleplerini dinledi.

fey43c-wyaaygc8.jpg

YÜCEL, EKONOMİYE DİKKAT ÇEKTİ

İl Başkanı Yücel Buca saha çalışması ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Buca İlçe örgütümüzle birlikte esnafın dertlerini ve sorunlarını dinliyoruz. Yüksek kiralar, vergiler, elektrik faturaları ve maliyetler.... Esnaf önümüzdeki kışın çok zor geçeceğini söylüyor ancak esnafın sesini duyan yok. Esnaf, Sarayın krize çözüm diye açıkladığı ve esnafın daha fazla borçlanmasına sebep olacak kredi kampanyaları değil, enflasyonun düşmesini, elektrik faturalarının normalleşmesini ve bu iktidarın gitmesini istiyor" ifadelerini kullandı.

fey43c9wiae8cuy.jpg

KILIÇ: HUZURU YENİDEN EGEMEN KILACAĞIZ

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ise, çalışma ile ilgili "Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanımız Deniz Yücel, Buca İlçe Başkanımız Hacer Taş Gültepe, İl ve ilçe yöneticilerimizle Buca'mızın sokaklarında hemşehrilerimizle beraberdik. Sokakta herkesin tek bir gündemi var o da 'ekonomi'... Ülkemizde refahı, bolluğu ve huzuru yeniden egemen kılacağız" açıklamasını yaptı.

feyyfivxkayxwiz.jpgfeyyfivx0auzjps.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.