Kılıçdaroğlu: 13. Cumhurbaşkanı, Millet İttifakı'nın seçtiği aday olacak

Kılıçdaroğlu: 13. Cumhurbaşkanı, Millet İttifakı'nın seçtiği aday olacak

Şehirlerde gezerek vatandaşlarla bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi ziyaret için Samsun'a gitti.

Samsun'da çeşitli ilçelerde ziyaretlerde bulunan Kılıçdaroğlu, Bafra'da CHP'ye yeni katılan 600 kişiyi temsilen 11 kişiye rozet taktı. Samsun Bafra ilçesinde düzenlenen grup toplantısına katılan Kemal Kılıçdaroğlu, seçim sonucu konusunda daha önce yaptığı iddialı çıkışı yineledi.

Millet İttifakı olarak ortak hareket ettiklerini ifade eden Kılıçdaroğlu: "Bir Millet Masası kurduk ama sayı 6 kişi. Altımız ortak hareket ediyoruz. 6 lider bir araya geldik. Zaman zaman gazetelerde, iktidar kanadının televizyon kanallarında 'o bunu söyledi, bu bunu söyledi, masa dağıldı' bunların hepsi hikaye. Bize niçin cumhurbaşkanı adayınızı göstermiyorsunuz diyorlar. Önce biz hangi konularda görüş birliğine vardık bunun üstüne konuşmamız lazım. Birliktelikte ne yapacağız, neler yapılacak, hangi komisyonları kuracağız önce bunları tespit edeceğiz ardından cumhurbaşkanı adayımızı seçeceğiz ve kamuoyuna duyuracağız. 13. cumhurbaşkanı Millet İttifakı'nın seçtiği cumhurbaşkanı adayı olacak." dedi.

1468661.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.