Kılıçdaroğlu Başkanlarla Buluşmak İçin İzmir'e Geliyor

Kılıçdaroğlu Başkanlarla Buluşmak İçin İzmir'e Geliyor

Kemal Kılıçdaroğlu başkanlarla buluşmak üzere İzmir'e geliyor

Kemal Kılıçdaroğlu 4-5 Kasım'da düzenlenmesi beklenen Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanları toplantısına katılmak üzere İzmir'e geliyor.  Ahmet Adnan Saygun Kültür Merkezi'nde (AASSM) düzenlenecek olan ve İzmir CHP'li Belediye Başkanları ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun katılacağı toplantıya katılacak. Kılıçdaroğlu'nun Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin tesislerinin açılışlarına katılması bekleniyor.

4-5 Kasım'da İzmir'li CHP'li belediye başkanlarının toplanacağı toplantıya katılacak olan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu AASSM'de düzenlenecek olan ve gündemini yerel yönetim politikaları, mali performanslar, geleceğin kentleri başta olmak üzere kentsel dönüşüm, altyapı, çevre, ulaşım ve kırsal kalkınma konularının oluşturduğu toplantıda olacak. 

Kocaoğlu'nun kırsal kalkınma üzerine bir sunuş gerçekleştireceği toplantının ardından Kılıçdaroğlu'nun iki gün sürecek belediye başkanları toplantısının dışında İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Buca'da tamamladığı Sosyal Yaşam Kampüsü, Halkapınar'da restore edilen bir dönem DGM binası olarak da kullanılan tarihi un fabrikasında hizmet verecek Meslek Fabrikası (Kent Koleji), Narlıdere Belediyesi Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi ile Buca Belediyesi Tarık Akan Gençlik Merkezi'ni açması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.