Kılıçdaroğlu: Bu ülkeye adalet, huzuru getireceğiz

Kılıçdaroğlu: Bu ülkeye adalet, huzuru getireceğiz

İzmir tarihinin en büyük yatırımı olma özelliğine sahip Buca Metrosu’nda temelatma töreninde konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu ülkeye adalet, huzuru getireceğiz" dedi.

Temel atma töreni esnasında konuşarak CHP’li belediyelerden övgüyle bahseden Kemal Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Gerçekten güzel günler göreceğiz. Gerçekten sizler... İzmir için tarihi bir gün. Belediye başkanımız tüm ayrıntıları anlattı. En büyük yatırımlardan biri. Bütün baskılara rağmen, bütün ekonomik açıdan var olması gereken avantajların kısıtlanmasına rağmen, belediye başkanlarımız ellerinden gelen tüm çabayı gösteriyorlar. Tunç başkanımız da diğer başkanlarımız da görevlerini sürüyor. Ankara'ya mesaj gönderdiler. Yakında toplayacaksın bakanlar kurulunu. Elektrik zamlarını geri al! Yüzde 127 zam... Yakışmıyor. Bize yakışmıyor. Türkiye Cumhuriyeti’ne yakışmıyor. Sarayında oturacaksın her şey bedava olacak, kira ödemeyeceksin, yol parası ödemeyeceksin, vatandaşa gelince yüz de127 zam. Geri almasını istiyorum. Birlikte söylemeliyiz.

7584c8b1-901b-4ae0-8b1d-987457b17ffd.jpg

Ortada hükümet yok ki istifa etsin. Bir kişi var. Şundan emin olmasını isterim. Siz gerçekten de beraber güzel Türkiye'de yaşayacaksınız. Özgürlüğü tadacaksınız yeniden. Yeniden güzelliği göreceksiniz. Bu ülkenin her tarafında, her ilinde herkes huzur içinde gezecek. Barışı özgürlüğü getireceğiz. Kimseyi kimliği, inancı, yaşam tarzı dolayısıyla eleştiremeyeceğiz. 84 milyonun kucaklaştığı güzel bir Türkiye'yi birlikte inşaa edeceğiz. Gerçekten bu ülkeye adaleti huzuru getireceğiz. Bu ülkede adaletin olmadığını, binlerce çocuğun yatağa aç girdiğini, büyük kaynakların 5'li çetelere tahsis edildiğini biliyorum. Bu ülkede geçinmenin zor olduğunu biliyorum. Bütün bunlara rağmen diyorum ki moralinizi bozmayın sandık gelecek ve göndereceğiz onları. Demokrasi içinde göndereceğiz.

Beraber güzel Türkiye’yi inşaa etmek zorundasınız. İzmir milletvekili olmaktan gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Sizlere hizmet etmek benim için ayrı bir gurur meselesi. Türkiye'nin bütün sorunlarını 3 aşağı 5 yukarı yaşıyoruz. Buna karşın umutsuz değiliz. Buna karşın umutluyuz. Beraber güzel Türkiye'yi inşa edeceğiz. Karamsarlığa kapılmayın. Ne derse desinler inançla adımımızı atacağız. Hedef iktidar. Halkın iktidarı. Milletin iktidarı. Bir avuç tefecinin değil, azınlığın değil, halkın iktidarını kuracağız. Halk ile birlikte yöneteceğiz. Belediye başkanlarımız bütün aksaklıkla rağmen çalışıyor. Gidin Mersine Adana’ya Mersin’e göreceksiniz, belediye başkanlarımız mükemmel çalışıyorlar. Belediye başkanlarımız halk için çalışıyorlar, halka hesap veriyorlar. Yaptığınız her yatırımın kaça mal olduğunu milletinize söyleyeceksiniz. İzmir'in dağlarında çiçekler çok açtı ve açmaya devam edeceğiz. Bir gün inşallah 4 yıl sonra geleceğiz hep beraber kurdeleyi keseceğiz temelini attığımız metronun açılışını da yapacağız inşallah. Hiç endişe etmeyin sabırla bekleyin. Sandığı getirecekler derslerin vereceğiz. Bir daha gelmemek üzere göndereceğiz bunları"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.