Kılıçdaroğlu: Çiftçinin kredi faizlerini sıfırlayacağız

Kılıçdaroğlu: Çiftçinin kredi faizlerini sıfırlayacağız

Sekili köyünde çiftçilerle buluşan Kılıçdaroğlu, “Ben bu topraklarda hiçbir zaman yabancı bir asker postalı istemiyorum” dedi.

Yozgat'ta Yerköy ilçesinin Sekili köyünde çiftçilerle buluşan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Çiftçinin bankalardan ve tarım kredi kooperatiflerinden aldığı kredinin faizlerini sıfırlayacağız. Esnafın bankalardan, esnaf kefalet kooperatifinden aldıkları kredinin faizlerini ilk bir hafta içinde sileceğiz” dedi.

Cumhuriyet Hareket Partisi olarak 2 kırmızı çizgilerinin olduğunu ifade eden Kemal Kılıçdaroğlu, “Ülkesine vatanına bayrağına sahip çıkmak kadar değerli bir şey var mı? Ben bu topraklarda hiçbir zaman yabancı bir asker postalı istemiyorum. Bizim altı okumuzdan biri milliyetçiliktir. Herkesin şunu çok iyi bilmesi gerekir. 2 kırmızı çizgimiz var birisi vatandır, ikincisi bayraktır. Yabancı bir asker postalının gelmesini istemiyorum.

aw457590-03.jpg

35 yıldır terörle mücadele ediyor bu memleket. Yabancılar mı yaptı bu mücadeleyi? Meclis kürsüsünde sordum, kim bu yabancı askerler? Amerikalıları mı, Ruslar mı Yunanlılar mı, Almanlar mı? Çıkın bunu açıklayın. Özellikle Bahçeli’ye söyledim, asla. Bizim ülkemiz var mücadeleyi yapan şerefli polislerimiz, askerlerimizdir. Yaptılar o mücadeleyi sonuna kadar yaptılar yapıyorlar da. Söz veriyorum söz, o Kandil denen yuvayı da yerle yeksan etmezsem bana da Kılıçdaroğlu demesinler” ifadelerini kullandı.

Yeni bir başlangıç yapacaklarını da anlatan Muhalefet Lideri Kılıçdaroğlu, “Bu ülkeyi büyüteceğiz, bölgesinin en güçlü ülkesi haline getireceğiz ama bunu yaparken barışı, huzuru, kardeşliği elden bırakmayacağız. Beraber ve birlikte olacağız” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.