Kılıçdaroğlu, "Her kuruşun hesabını vereceğiz"

Kılıçdaroğlu, "Her kuruşun hesabını vereceğiz"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'un Esenler ilçesindeki üye katılım törenine katılarak açıklamalarda bulundu.

CHP'ye katılan üyelere teşekkür eden Kılıçdaroğlu, geçmişte CHP’nin hatalar yaptığını kabul ederek, başörtüsünü Türkiye’nin bir numaralı sorunu haline getirdiklerini belirtti.

aw531419-01.jpg

“Başörtüsünü Türkiye’nin bir numaralı sorunu haline getirdik”

Konuşmasına CHP’nin geçmişte yaptığı hatalara değinerek başlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “CHP’nin geçmişte hiç kusuru, kabahati olmadı mı? Oldu efendim. Kabahati de oldu, kusuru da oldu. Biz getirdik ne yaptık, başörtüsünü Türkiye’nin bir numaralı sorunu haline getirdik. 'Komşu komşunun külüne muhtaçtır' derlerdi. Her birimiz komşularımızla iyi geçinirdik. Eğer biri güzel yemek yapıyorsa komşumuza da götürürdük, bayramlarda otururduk, kucaklaşırdık, dertlerimizi anlatır, sevinçlerimizi paylaşırdık. Şimdi öyle bir noktaya geldik ki komşumuzun kimliğini, inancını, yaşam tarzını soruyoruz. Yani toplum ayrıştı. Sizden sadece bir şey istiyorum. Güvenin ve asla umudunuzu kaybetmeyin. Güveni şunun için söylüyorum, her kuruşun hesabını vereceğiz. Elbette ki yeni kardeşlerimiz CHP’ye gelecekler. Benim bu anlattıklarımı sakın unutmasınlar. Aile destekleri sigortasını getireceğiz. Geliri olmayan veya geliri asgari ücretin altında olan bütün ailelere sosyal devlet güvencesi vereceğiz” şeklinde konuştu.

aw531419-02.jpg

Son 3 ay içerisinde Esenler’den CHP’ye 450 üye katıldı. Kılıçdaroğlu, 450 üyeyi temsil etmek suretiyle 15 üyeye CHP rozetlerini taktı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.