Kılıçdaroğlu, "Kavgalardan çok acılar çektik"

Kılıçdaroğlu, "Kavgalardan çok acılar çektik"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP Eş Genel Başkanları'nın CHP ziyaretinin ardından açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada görüşmede ülkenin temel sorunlarından bahsedildiğini vurguladı.

HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar ile beraberindeki heyet, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu CHP Genel Merkezi'nde ziyaret etti.

Muhalafet partilerle tek tek görüşme gerçekleştiren HDP heyeti, sabah saatlerinde DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile bir araya gelmişti.

342354-814x458.png

Görüşmenin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında konuşan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, verimli bir görüşme yapıldığını söylemişti. HDP heyetinin ziyareti sonrası açıklama yapan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, açıklama yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu, "Kavgalardan çok acılar çektik. Kavgayı değil barışı öncelemeliyiz. Bir araya gelmeli, konuşmalıyız. Türkiye'nin çözülemeyecek hiçbir sorunu yok. Bu çerçevede Türkiye'nin sorunlarını masaya yatırdık." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, "Sayın genel başkanlar düşüncelerini ifade ettiler, biz kendi düşüncelerimizi ifade ettik. Ekonomiden, esnafın, çiftçinin, emeklinin sorunlarından söz ettik. Elbette ki farklı görüşlerimiz var ama elbette her görüş bizim için değerlidir. Tekrar hoş geldiniz. Teşekkür ederiz." dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.