Kılıçdaroğlu, Önder Aksakal’ı ziyaret etti

Kılıçdaroğlu, Önder Aksakal’ı ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal’ı ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’ı parti genel merkezinde ziyaret etti. İki genel başkan görüşme sonrası ortak basın açıklaması gerçekleştirdi. Ziyaret talebini kabul ettikleri için Önder Aksakal’a teşekkür eden Kemal Kılıçdaroğlu, “Birlikte Türkiye’deki ekonomik durumu, yapılması gerekenleri tartıştık. Demokraside yaşadığımız olumsuzluklar karşısında karşılıklı düşüncelerimizi aktardık. Türkiye’nin özellikle ekonomi konusunda yaşadığı büyük açmazlar, mutfaklardaki yangın, bu yangının söndürülmesi gerektiği konusundaki düşünceleri de karşılıklı konuştuk. Şundan bütün vatandaşların emin olmasını isterim; Türkiye büyük bir ülke, Türkiye güçlü bir ülke, Türkiye bütün sorunlarını kendi öz gücü ile aşabilecek potansiyele sahip bir ülke. Dolayısıyla hiç kimsenin karamsarlığa kapılmasına gerek yok. Dolayısıyla göreceksiniz 15 Mayıs'ta yeni bir Türkiye’ye uyanacağız. Baharı göreceğiz, güzelliği göreceğiz, birlikte olmayı, kucaklaşmayı göreceğiz” diye konuştu.

ftb-qfjxwaedhio.jpg

DSP’nin her zaman Türk milletinin beklentilerini karşılayan bir parti olduğunu söyleyen DSP Genel Başkanı Aksakal ise, “Ben CHP Genel Başkanımıza, Sayın Cumhurbaşkanı adayımıza çıktığı yolda hayırlı, başarılı sonuçlar elde etmesini temenni ediyorum” dedi.

ftb-si-xoam3icd.jpg

CHP İstanbul İl Başkanlığı’na saldırı iddialarının sorulması üzerine ise Kılıçdaroğlu, “Hiç kimse merak etmesin, karamsarlığa kapılmasın. Emin olun 15 Mayıs'ta bu ülkeye baharı ve huzuru getireceğiz. Bu tür olaylar olmayacak, olayları yapanlar hızlıca yakalanıp yargılanacaklar. Kimse üzülmesin, biz üzülmüyoruz ama böyle bir olayın olmaması bizim en büyük arzularımızdan birisi. Bu bir daha Türkiye’de olmayacak” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’na ziyaretinde CHP İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen ve CHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek eşlik etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.