Kılıçdaroğlu, “THK’yı ayağa kaldırmak zorundayız”

Kılıçdaroğlu, “THK’yı ayağa kaldırmak zorundayız”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Türk Hava Kurumu’nun (THK) yenilenmesi için belediyelerimizi, halkımızı ve iş insanlarımızı göreve çağırıyorum. Herkesin huzurunda, herkesin sorumluluğunda. THK’yı ayağa kaldırmak zorundayız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Orman yangınlarından dolayı vatandaşların gördüğü zararın kayıt altına alınması gerektiğini belirten Kılıçdaroğlu, “Belediye başkanlarımız ve çalışma arkadaşları bu konuda tüm duyarlılığı göstermektedirler. Her orman için güncel ve doğru bir yangın planının yapılmasını sağlamalıyız. Bu iktidarın işi demeyeceğiz biz yapacağız. Ormanlarımız kendisini yenileyecektir. Duygusal olarak fidan dikilsin diyorsunuz anlıyorum bunu ama bilim insanlarını dinlemeye başlamanın tam zamanıdır. Konunun uzmanı bilim insanlarımızdan destek isteyeceğiz bunun için de bir bilim çalıştayı yapılmasına gerek var ve bunu sağlayacağız” diye konuştu.

chp-genel-baskani-kilicdaroglu-demokrasilerde-uzlasma-onemli-1469463914.jpg

THK’nın yenilenmesi gerektiğini bildiren Kılıçdaroğlu, “THK’yı ayağa kaldırmak zorundayız. Bu rezalete hep birlikte son vermek zorundayız. Aklı başında olan paydaşlar olarak biz bunu yapacağız, iktidardan da artık bir şey beklemeyeceğiz. Onları bir manipülasyon maşası olarak trolleriyle baş başa bırakacağız. Biz milletimizle, saray iktidarının unuttuğu köylülerimizle el ele vererek gerçeklere odaklanacağız” açıklamasında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.