Kılıçdaroğlu ve Bakan Arasında İlginç Konuşma

Kılıçdaroğlu ve Bakan Arasında İlginç Konuşma

Hacıbektaş-ı Veli'yi Anma Törenleri Kültür ve Sanat Etkinliği'nde Bakan ve Kılıçdaroğlu arasında geçen konuşma damga vurdu.

Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Kültür ve Turizm Bakanı arasında geçen ilginç konuşma törene damga vurdu. Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde düzenlenen etkinliğe katılarak burada bir konuşma gerçekleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hacıbektaş-ı Veli'yi Anma Törenleri Kültür ve Sanat Etkinliği çerçevesinde gerçekleştirilen yarışmalarda başarılı olan isimleri tebrik ederek hediyelerini takdim etti. Aynı törene katılan Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı da burada bir konuşma gerçekleştirmesinin ardından kürsüden inerken "Türkiye laiktir, laik kalacak" sloganları atılması üzerine inmekten vazgeçerek kürsüye geri döndü. 

O slogan sana bu slogan bana

Kürsüye dönen Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı şu sözleri sarf etti: "Kılıçdaroğlu ile birlikte salona girerken 'Türkiye seninle gurur duyuyor' sloganları atılmıştı. Kılıçdaroğlu'na 'Üzerime alınmıyorum, size söylüyorlar' dedim. 'Türkiye laiktir, laik kalacak' sloganları başlayınca da Kılıçdaroğlu'na dönüp, 'Bu kez bana söylüyorlar' dedim. O da, 'Yok. Alınganlık yapmayın, hepimize söylüyorlar' dedi. Hepimiz mesajları alıyoruz, sağolun."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.