Kılıçdaroğlu’ndan Cumhur İttifakı’na depremzede eleştirisi!

Kılıçdaroğlu’ndan Cumhur İttifakı’na depremzede eleştirisi!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İzmirli depremzedelerin katıldığı partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda AK Parti ve MHP İzmir İl Teşkilatları'nı " Suçlu insanlar, yanınıza gelmek istemiyor." sözleriyle eleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’den Ankara'ya giden İzmirli depremzedeler de katıldığı partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Konuşmasında depremzedelere seslenen CHP Lideri Kılıçdaroğlu, depremzedelerin haklarını her zaman savunacaklarını vurguladı. İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği'ni (İZDEDA) kurdukları ve haklarına sahip çıktıkları için depremzedelere teşekkür eden Kılıçdaroğlu, İZDEDA’nın geçtiğimiz ay taleplerini dile getirmek için düzenlediği ve sadece CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile İzmir milletvekillerinin katıldığı toplantıya da değinerek şunları söyledi:

"KATILMADILAR ÇÜNKÜ KENDİLERİNİ SUÇLU GÖRÜYORLAR!"

“Siz toplantı yaptınız, bütün siyasi partileri davet ettiniz ancak oraya AK Parti ve MHP'nin il başkanları katılmadı. Çünkü kendilerini suçlu görüyorlar. Suçlu insanlar, yanınıza gelmek istemiyor. Ancak biz yanınıza geldik her zaman yanınızda durmaya devam ediyoruz. Belediye başkanlarımız ve milletvekillerimiz de yanınızda olmaya çalışıyorlar” dedi.

3259410-810x458.jpg

“SİZİ KAPIDAN KOVDULAR”

"Belediye başkanlarımız ellerinden gelen çabayı gösteriyorlar. AKP’ye gittiniz, sizi kapıdan kovdular. Deprem mağdurunu kınayacağına onları davet et sen... İktidarsın, eleştiri varsa soğukkanlı dinlemelisin, derdini anlatmak için gelen depremzedeleri polisleri çağırıp kapı dışarı ediyorsan sen İzmir’i de Türkiye’yi de yönetemezsin. Temel hedefimiz depremzedeler için uzun vadeli düşük faizli kredi vermeleri... Verirlerse pek çok sorun aşılmış olacaktır."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.