Kılıçdaroğlu'ndan flaş ihanet açıklaması

Kılıçdaroğlu'ndan flaş ihanet açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beylikdüzü Belediyesi Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni'ne katıldı.

Kılıçdaroğlu burada yaptığı konuşmasında, siyasete yeni bir anlayış getirmek istediklerini belirtirken; Erdoğan'ın 'İstanbu'a ihanet ettik' sözlerini hatırlattı. 
 Törende konuşan Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:

Yeni bir tarih yazıyoruz. Yeni bir anlayışı Türkiye'ye getirmek isiyoruz. Böbürlenen değil, vatandaşları arasında ayrım yapan değil. Hiçbir ayrım yapmadan bütün vatandaşlara eşit hizmet götürmeyi amaçlıyor başkanlarımız. 23 Nisan'ı hepimizin kutluyoruz. Evet en büyük bayram. Çünkü egemenliği bir kişiden alıp halka verdik. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir dedik. Ve umut. 23 Nisan'ın bayram ilan edilmesi umudun yeşermesi demektir. Çocuklarımızın geleceğine umutla bakmak demektir. Beraber yaşamak birlikte yaşamak demektir. 23 Nisan'ın temel felsefesi budur. İrfanı hür olsun diyoruz. Vicdanı hür olsun diyoruz. Adaletli olsun diyoruz.  Bu felsefe aslında 13. yüzyılda bu coğrafyaya gelenlerin felsefedir. Bu felsefeyi büyütmek gerekiyor. Bugün 23 parkımızı açıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız söyledi: Yeşilin en çok olduğu ilçemiz burası. 

kemal-kilicdaroglu-2-001.jpg

Biz destek vereceğiz, İstabullular destek vereceğiz. İstanbul'un yaşanılabilir bir şehir olması için uğraşacağız.  İstanbul'a ihanet ettik dediler. Bizim kitabımızda ihanet yoktur. Ağacında hakkı vardır, kuşun da hakkı vardır. O hakkı korumak hepimizin temel görevidir. Bir kenti beton ormanına döndürmek farklı bir anlayıştır, bir kenti yaşanılabilir bir kent haline getirmek başka bir anlayıştır. 

Yeni bir siyaset anlayışını, belediyelerden başlayarak tüm Türkiye'ye yayacağız. Engellerden yana şikayet etmeyeceğiz, engelleri aşacağız. İnsan zaten doğanın bir parçasıdır, oradan ayıramazsınız. Dolayısıyla doğanın yaşanılabilir olması lazım. Başkanlarımız kendi ilçelerinde yapıyorlar. Bütün belediye başkanlarımızı yürekten kutluyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.