Kılıçdaroğlu’nu tehdit ettiği iddia edilen o isim yeniden AK Parti’de!

Kılıçdaroğlu’nu tehdit ettiği iddia edilen o isim yeniden AK Parti’de!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu yayınladığı videoda tehdit ettiği gerekçesiyle hakkında soruşturma açılan ve AK Parti’den ihraç edilen Karabağlar Belediye Meclisi Üyesi Emrullah Kavuz, AK Parti’ye geri döndü.

İzmir'in Karabağlar Belediyesi'nin AK Partili Meclis Üyesi Emrullah Kavuz, yayınladığı bir videoda CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit ettiği gerekçesiyle dava açılarak partiden ihraç edilmişti. Bugün AK Parti’ye döndüğünü sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraf ile duyuran Kavuz, “Rabbime şükürler olsun partime, grubuma geri döndüm” dedi. 

unnamed-(1)-316.jpg
Kavuz’un, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı olan İzmir Milletvekilli Hamza Dağ ile geçtiğimiz günlerde Ankara’da görüşmesinin ardından tekrar partiye dönmesi dikkat çekti. 
 

İLÇE İSTİFAYI İŞLEME KOYMADI MI?
 

Öte yandan Kavuz’un tehdit olayının gündeme gelmesinin ardından CHP Karabağlar Belediye Meclisi üyelerinin sert tepkisi ve Başbakan Binali Yıldırım’ın girişimleri sonrasında yapılan Olağan Üstü İl Yönetim Kurulu Toplantısı’nın ardından disipline sevk edildiği ve Kavuz’un istifa ettiği iddia edilmişti. Kavuz’un son paylaşımın ardından parti kulislerinde ilçe başkanlığının bu istifayı gündeme almadığı ve konuyla ilgili il başkanlığına bilgi vermediği öne sürüldü. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.