Kılıçdaroğlu'nun Aracına Roket Atacaklardı!

Kılıçdaroğlu'nun Aracına Roket Atacaklardı!

Teröristlerin Kemal Kılıçdaroğlu'nun aracına roket atmaya niyetlendikleri ortaya çıktı.

Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyu Şavşat'tan Artvin'e giderken yolda iki defa saldırıya uğradı. Saldırılardan ilki konvoy önündeki jandarma aracına gerçekleştirilirken, ikinci saldırı Kemal Kılıçdaroğlu'nun olduğu araca gerçekleştirildi. Teröristlere karşılık verilmesiyle bir kişi şehit olurken ikisi asker üç kişi ise yaralandı. Çatışmayla beraber CHP lideri güvenli bir alan sevk edildi.

Roketatarla saldıracaklardı

CNN Türk muhabiri Ünal Kaya tarafından aktarılan bilgi doğrultusunda Kılıçdaroğlu'nun aracına roket atma hazırlığında olan bir terörist korumalar tarafından son anda fark edildi ve çatışma çıktı.

Terörist vuruldu

Korumanın teröristi fark etmesiyle beraber teröristi hedef alan korumalar teröristi vurdu. Olayın hemen ardından CHP lideri bölgeden zırhlı araçla çıkartıldı.

Özel: Roketatar ve ağır makinalı...

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel konuyla ilgili olarak saldırıların roketatar ve ağır makinalı silahlarla gerçekleştirildiğini söyledi. Özel ayrıca, "3 askerimizin, birinin ağır yaralı olmak üzere yaralandığını ifade etti kendisi. Orada Sayın Genel Başkana eşlik edenlerin bilgileri birleştirildiğinde, ağır makineli silah ve roketatarla bir suikast girişiminde olduğu yönünde" dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.