Kilo Telaşı Başladı!

Kilo Telaşı Başladı!

Kilo problemi telaşı yapan kişilerin hata yaptıklarını belirten Dr. Fevzi Özgönül, kullandıkları zayıflatıcı kreme dikkat etmeleri gerektiğini söyledi. 

Dr. Fevzi Özgönül, "Yaz sezonu geldi bile ve herkeste bir kilo problemim var telaşı başladı. Bu telaş ise kişilerin hata yapmalarına yol açıyor. En kolay görülen yolu tercih ederek çeşitli zayıflama çaylarını, bitkisel karışımları kullanmaya başlıyorlar. Zayıflama için başvurulan haplar, çaylar, bitkisel destekler, yemek yerine geçen öğünlerin artık faydadan çok zararı olduğu halkımız tarafından anlaşıldığı halde yine de bu tür destekleri kullananlar azımsanmayacak kadar çok" dedi.

Özgünül; "Liposuction ve benzeri radikal uygulamaların, lazer ve radyofrekans uygulamalarının geçici sonuçlar verdiğini kaydeden Dr. Özgönül, "Hatta bazı uygulamaların kalıcı hasarlara bile neden olduğu ortadayken, bedenimizi riske atmanın bir anlamı olmaz. Siz siz olun, geçici çözümler için, zaten krem ne olacak nasıl zarar verebilir ki demeyin. Sağlıklı beslenmeyi ve beden aklınızı kullanarak bedeninizi güçlendirin ve istenmeyen yağlardan yavaş fakat kalıcı olarak kurtulmayı seçin. Güçlü bir beden şişman olmaz ve lüzumsuz yağlanmaz" şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.