King Pet Shop'dan 5'inci mağaza Mavişehir'e

King Pet Shop'dan 5'inci mağaza Mavişehir'e

İzmir'de evcil hayvan ürünleri sektörünün önde gelen markası King Pet Shop, 5'inci mağazasını Karşıyaka Mavişehir'de açtı.

2009 yılından bu yana pet shop sektöründe faaliyet gösteren King Pet Shop, Urla, Güzelbahçe, Alaçatı ve Kuşadası'nın ardından 5'inci mağazasını Mavişehir'de müşterileriyle buluşturdu.

İzmir'in kuzey aksına hizmet verecek King Pet Shop Mavişehir mağazası, bölgedeki nitelikli ürün ve hizmet açığını kapatmayı hedefliyor. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta konuşan King Pet Shop Kurucusu Hidayet Ersoy, toplam 180 metrekare büyüklükteki yeni mağazalarını açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

İlk mağazalarını hizmete sundukları 2009 yılından bu yana kaliteden ve müşteri memnuniyetinden asla ödün vermediklerini dile getiren Ersoy, King Pet Shop kalitesini Mavişehir'deki yeni mağazalarında da sürdürmeye devam edeceklerini vurguladı. 

Yeni mağazalarına Karşıyaka ve Mavişehirli tüm hayvanseverleri beklediklerini kaydeden Ersoy, açılışa özel kampanyanın da müjdesini verdi. Seçili ürünlerde yüzde 30'a varan açılışa özel indirim yaptıklarını dile getiren Hidayet Ersoy, kampanyalarının iki ay boyunca devam edeceğini hatırlattı.


TÜM MARKALAR LİSANSLI

King Pet Shop olarak önceliklerinin doğru ürünü doğru müşteriyle buluşturmak olduğunu belirten Hidayet Ersoy, konusunda uzman ve güler yüzlü çalışanlarla ilk olarak müşterinin ihtiyaçlarını tespit ederek ihtiyaca göre destek verdiklerini söyledi. Web sitelerinin yakın zamanda hizmete gireceği bilgisini de veren Ersoy, evlere servis hizmetlerinin yanısıra kapıda ödeme kolaylığı ve peşin fiyatına taksit imkanı sunduklarını da aktardı.

 

Petle ilgili her türlü ürünü, dünyaca ünlü ve kabul görmüş lisanslı markalardan temin ederek müşterilerine sunduklarını aktaran Ersoy sözlerini şöyle sürdürdü: “5 binden fazla ürün çeşidimiz var. Bu ürünler arasında kuş ve tavşan kafesleri, vitaminleri, yemleri, kedi köpek kulübeleri, oyuncakları ve aksesuvarları, profesyonel mama grupları, market mama grupları, tahıllı ve tahılsız mamalar, konserve ıslak mamalar, kedi kumları bulunuyor. Bunların yanı sıra; kedi ve köpekler için parazitlere karşı bitkisel ürünler, uçak taşıma ürünleri ve kedi köpek ödülleri ile tasmalar da mevcut. Kısaca petle ilgili akla gelen tüm ürünleri müşterilerimize sunuyoruz. Tüm ürünlerimiz kalitesi ispatlanmış dünya markalarıdır.'' 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.