King Petshop yani mağazasıyla Alsancak'ta

King Petshop yani mağazasıyla Alsancak'ta

2009 yılından bu yana faaliyet gösteren King Petshop, Alsancak Talatpaşa Bulvarı üstündeki yeni mağazasını hayvanseverlerin hizmetine sundu.

Urla, Güzelbahçe, Alaçatı, Kuşadası, Mavişehir, Urla Kalabak ve Alsancak mağazalarıyla toplamda 7 noktada hizmet verdiklerini belirten King Petshop Genel Müdürü Murat Düzcan, 3 yeni şubeyle birlikte mağaza sayısını 10'a yükselteceklerini ve franchise için görüşme halinde olduklarını dile getirdi.

Murat Düzcan, 5 bin kalemden oluşan geniş ürün yelpazesiyle tüm hayvanseverlere hizmet verdiklerini de belirterek, stoktaki ürünlerin her zaman taze ve güvenilir olduğuna da dikkat çekti. Ücretsiz mama servisi yaptıklarını, kapıda ödeme ve taksit imkanı da sunduklarını söyleyen Düzcan, mağazalar dışında www.kingpetshop.com.tr adresinde ve 0850 888 54 64 numaralı telefonla da sipariş aldıklarını ifade etti.

Murat Düzcan eğitimli ve deneyimli personelle hizmet verdiklerine dikkat çekerek, A'dan Z'ye evcil hayvanlarını tüm ihtiyaçlarını tek çatı altında sunduklarını vurguladı.

Müşterilere her zaman doğru ürün satma felsefesiyle çalıştıklarını kaydeden Düzcan, sözlerine şöyle devam etti: “Özellikle oyuncaklarda kanserojen içerik olmamasına dikkat ediyoruz. Pet sektöründe kendini kanıtlamış ve tüm dünyada tanınan ürünleri tek çatı altında müşterilerimize sunuyoruz. Mama, konserve, aksesuvar, tasma, bakım ürünleri, taşıma çantaları gibi farklı çeşitlerimiz bulunuyor. Yeni ürünleri de sektöre sunmaya devam ediyoruz”

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.