Kınık Belediye Başkanından Anneler Günü Hediyesi

Kınık Belediye Başkanından Anneler Günü Hediyesi

Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Kınık'ta katıldığı geleneksel maya şenliklerinde Anneler Günü kapsamında hediye dağıttı.

Maya şenliklerine katılan Doğruer, önce Kınıklılarla beraber yemek yedi hemen ardından Anneler Günü nedeniyle annelerin ellerini öperek hediye dağıttı. Doğruer ayrıca Anneler Günü nedeniyle çocuklara balon ve erkeklere şapka dağıttı.

Kınık Belediye Başkanı Dr Sadık Doğruer yaptığı açıklamada “Cennet annelerin ayaklarının altındadır hadisinde de açıkça görüldüğü gibi annelik çok kutsal bir görevdir. Geleceğin bireylerini doğurup, büyüten, verdiği ilk eğitimle ahlaklı bir şekilde yetiştiren annelerin ayaklarının altına cenneti seren dinimiz, anneliğin ne kadar önemli bir makam olduğunu gözler önüne sermiştir.

Annelerimizi sadece Anneler Gününde değil, yaşamın her anında sevgi, saygı ve muhabbetle kucaklamalıyız. Varlığıyla hayata anlam katan, şefkat dolu yüreğiyle çocuklarına yol gösteren annelerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Onlar her zaman başımızın tacıdır. Bu vesileyle bütün annelerin ve anne adaylarının Anneler Günü’nü kutluyorum'dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.