KINIK ZAFER BAYRAMINI COŞKUYLA KUTLADI

KINIK ZAFER BAYRAMINI COŞKUYLA KUTLADI

İzmir'in Kınık ilçesinde Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı.Kutlamalar ilk olarak Kınık Hükümet Konağı önündeki anıta çelenklerin konulması ile başladı

Kınık Kaymakam Vekili İzmir Vali Yardımcısı Hasan Hüseyin Can'ın Kaymakamlık makamında  tebrikleri kabulünün ardından Vali Yardımcısı Hasan Hüseyin Can, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer,Kınık Jandarma Komutanı  Oral Kaymak,Kınık Emniyet Müdürü Levent Akkaya ilçe ve dış mahallelerde yaşayan 4 şehit ailesini ziyaret etti.

Saat 21 30'da ise 15 Temmuz Demokrasi  Meydanında Kınık Belediyesinin düzenlediği Zafer konserinde İzel Susam ve Kınık'lı sanatçı Fırat Tanır sahne aldı Kınık Belediye Başikanı Dr Sadık Doğruer konser öncesi yaptığı konuşmada '30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerinize hoş geldiniz 95 yıl önce Büyük Taaruz ile bizleri bu günlere getiren başta Mustafa kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına huzurlarınızda rahmet,minnet ve şükranlarımızı iletiyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramınız kutlu olsun Yaklaşan Kurban Bayramınızı kutluyorum.

 

Bu akşam burada emeği geçecek olan sanatçı kardeşlerimize ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum. Kurban Bayramı sonrası Kınık'ın kurtuluş tarihi olan 13 Eylül tarihini de içinde bulunduran. 10 Eylül ile 14 Eylül tarihleri arasında ilçemizde Hasat Festivalimiz olacak Kınık tarım memleketi ilçemizde ekilen Pamuk,Mısır,Domates  ve diğer ürünlerin tanıtılacağı stantların yer alacağı ve Hüsnü Şenlendirici, Rafet El Roman ,Ankaralı Ayşe,Gamze Mataracı'nın konser vereceği bu festivalimize hepinizi davet eder tüm halkımızın Zafer Bayramını ve gelecek Kurban Bayramını tekrar kutlar hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum dedi. İzel Susam ve Fırat Tanır'ın konserinin ardından  sahneye çıkan Kınık Belediye Başkanı Dr Sadık Doğruer sanatçılara Plaket ve çiçek takdim ettikten sonra  sanatçı Kınık'lı sanatçı Fırat Tanır'ın Babası Avukat Zeki Tanır'ı sahneye davet ederek Türkiyem şarkısını ve 10,Yıl Marşını sahnede hep beraber söyleyip Türk bayraklarını salladılar.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.