Kınık’ta Gaziler Ve Şehit Aileleriyle İftar Buluşması

Kınık’ta Gaziler Ve Şehit Aileleriyle İftar Buluşması

Kınık Belediyesi'nin Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği gaziler ve şehit aileleriyle İftar yemeğinde konuşan Belediye Başkanı Sadık Doğruer, "Bugün bu mübarek ramazan sofrasında Gazilerimizle ve Şehit aileleriyle bir arada olmaktan gurur duyuyorum." dedi

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer Ramazan ayı dolayısıyla gaziler ve şehit aileleriyle İftar sofrasında bir araya geldi. Kınık Belediyesi tarafından Kınık Belediyesi Sakız Adası Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen iftar buluşmasında Gaziler ve Şehit ailelerinin ramazan ayını tebrik eden Başkan Doğruer, “Bu vatan için canlarını feda eden tüm Şehitlerimize öncelikle Allah’tan rahmet diliyor, şükran ve minnetle anıyorum.

75984-3.jpg

Bugün bu mübarek ramazan sofrasında Gazilerimizle ve Şehit aileleriyle bir arada olmaktan gurur duyuyorum. Bu sene ki iftar buluşmamızda içimiz biraz buruk. Bu yıl ilçemizde yaşayan iki Kıbrıs gazimizi Hakk’a uğurladık. Gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

75984-2.jpg

Kınık Belediyesi Sakız adası Sosyal tesislerinde düzenlenen iftar buluşmasına Kınık İlçe Kaymakamı Erol Türkmen, Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, Kınık İlçe Protokolü, Gaziler ve Şehit aileleri katılım sağladı.

75984-5.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.