Kınık'ta öğrencilere moral pikniği

Kınık'ta öğrencilere moral pikniği

Kınık Belediyesinin öğrencilere moral olması için düzenlediği piknik organizasyonu, deneme sınavı sonrasında yoğun katılım ile gerçekleşti.

Delez Yaşam Vadisi'nde öğrencilerin ve öğretmenlerin yoğun katılımıyla gerçekleşen moral pikniğine ilişkin açıklamalarda bulunan Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, öğrencilere moral desteğinin önemini belirterek, sınav stresinden uzaklaşmaları için motivasyon pikniği düzenlediklerini belirtti.

whatsapp-image-2021-09-23-at-20-08-59.jpeg

Piknik alanında öğrencilerin masalarını ziyaret ederek öğrencilerle sohbet eden Başkan Doğruer , “Çocuklarımızın eğitimi için, her zaman elimizden geleni yapacağız. Sınavda derece yapan çocuklarımız, Kınık Belediyesi ve Kınık Halk Eğitimi Merkezi iş birliği ile açmış olduğumuz, Sağlıklı Yaşam ve Eğitim Merkezinde ücretsiz eğitim alacak. Düzenlemiş olduğumuz pikniğin, sınav sonrası çocuklarımıza iyi geldiğini görüyorum. Öğrencilere yönelik çalışmalarımız sürecek. Onların en iyi ortamlarda eğitim almaları için çalışacağız. Geleceğimiz olan çocuklarımıza başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2021-09-23-at-20-09-14.jpeg

Kınık Belediyesinin 8,11 ve 12'nci sınıf öğrencileri için düzenlemiş olduğu deneme sınavında derece yapan öğrenciler, Kınık Belediyesi ve Kınık Halk Eğitimi Merkezi iş birliğiyle açılan Sağlıklı Yaşam ve Eğitim Merkezinde ücretsiz eğitim alma hakkı kazanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.