Kınık'ta tarım projesi için ilk adım atıldı!

Kınık'ta tarım projesi için ilk adım atıldı!

‘Üreticiye Kazanç , Tüketiciye Sağlık, Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği’ projesinin ilk adımları Kınık’ta atıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan, ‘Üreticiye Kazanç , Tüketiciye Sağlık, Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği’ projesi Kınık’ta hayata geçti. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan, İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün de desteğiyle tarımsal üretimin yapılması amacıyla hazırlanan “Üreticiye Kazanç Tüketiciye Sağlık Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Projesi” nin Kınık’ta ilk adımları atıldı.

1-890.jpg

‘Üreticiye Kazanç , Tüketiciye Sağlık, Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği’ kapsamında Kınık İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile birlikte Kınık Belediyesine  ait alanda kimyon ve anason ekimi gerçekleştirilerek proje hayata geçti.

“Hayırlısı olsun”

Kınık Belediye Başkanı Dr.Sadık Doğruer, “Türkiye’de ilk Bitkisel Üretim OSB olacak bu proje için ilk adımları atmanın mutluluğu ve heyecanı içindeyim.Hepimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.Mayıs ayında da stevia ,adaçayı ve aynısefa bitkileri için planlama yapılıyor’’ dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.