Kipa’yla yeni yıl dilekleri gerçek oldu!

Kipa’yla yeni yıl dilekleri gerçek oldu!

Kipa, Hasta Çocuk Evleri Derneği (İHÇE)’nin İzmir’de tedavi gören Onkoloji hastası çocuklara yönelik barınma ve günlük ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulmuş olan evlerinde tedavi gören çocukların yeni yıl dileklerini gerçekleştirdi

Yeni yıla sayılı günler kala Kipa, İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği’yle ortak bir çalışmaya imza attı. Hasta Çocuk Evleri Derneği’nin Türkiye’nin çeşitli yerlerinden gelerek tedavisini İzmir’de sürdüren çocuklara ve ailelerine sunduğu evlerde kalan çocuklara, tüm yaşıtları gibi yeni yıl armağanı olarak bekledikleri oyuncak ve kıyafetleri Kipa hediye etti.  
Hayalleri gerçek oldu
Kipa Aile Kulüpleri, Anadolu’nun dört bir yanından tedavileri için İzmir’e gelen çocukları rahat ettirmeyi amaçlayan Hasta Çocuk Evleri’nde kalan dokuz miniğin yeni yıl dileklerini öğrendi. Kipa Kurumsal İlişkiler Müdürü Nil Timur’un ziyaret ettiği çocuklar hayal ettikleri yeni yıl hediyeleriyle buluştular. Yeni yıla düşledikleri hediyelerle girecek olan çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.
Timur: Her zaman birlikteyiz
Kipa Kurumsal İlişkiler Müdürü Nil Timur, “Tedavisi süren çocukların ilaçtan sonra en çok ihtiyaç duydukları şey moral ve yaşam enerjisi. Biz de yeni yılı vesile ederek onlara bir süpriz yapmak ve en çok istedikleri şeyleri onlara hediye etmek istedik. Umarız bu küçücük hediyeler onların moral toplamasına ve bir an önce sağlıklarına kavuşmasına katkı sağlar” dedi.
İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği (İHÇE) Başkan Yardımcısı Sevil Ozan ise, “çocuklarımız ve aileleri hastalıklarla uğraşırken zorlu ve sıkıntılı bir süreç geçiriyorlar, bu zorlu zamanlarında onları sıcak evlerimizde misafir ediyoruz. Bu güne kadar Türkiye’nin her yerinden gelen 700’den fazla dar gelirli aileye hizmet verdik. Dernek olarak 10.yılımızı geride bıraktığımız bu sene daha fazla aileye hizmet vermek istiyoruz. Göndereceğiniz bağışlarla hasta çocuklarımıza umut olacaksınız. Evim yazıp 1366 kısa sms ve Garanti Bankası Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Şb. İban No:TR09 0006 2000 5240 0006 299641 www. hastacocukevi. org.tr ‘den onlara bağışlarınızla destek olabilirsiniz.
Ayrıca yeni yıla girerken çocuklarımızı mutlu eden Kipa Aile Kulubü ve Kurumsal İlişkiler Müdürü Sayın Nil Timur’a da katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.