Kiraz Çiçeği'nde tasarım günleri başladı

Kiraz Çiçeği'nde tasarım günleri başladı

Akyaka'da işkadını Melis Erdem'in işlettiği Kiraz Çiçeği Butik Otel'de İstanbul'un en başarılı tasarımcılarının eserleri sergilenmeye başladı

Muğla Akyaka'da butik otel işletmecisi, tasarımcı Melis Erdem, Türkiye'nin en ünlü tasarımcılarını, eserleriyle Kiraz Çiçeği Akyaka'da buluşturdu.
 

Sanatın ve sanatçının uğradığı yerlerin gelişip güzelleştiğini belirten Melis Erdem şöyle dedi:
 

"Akyaka'da sanatsal faaliyetlerin yoğunlaşması için ben de elimden geldiğince katkıda bulunmaya çalışıyorum. En güzel tasarımların bir araya getirilebileceği ulusal tasarım günleri Akyaka'da neden olmasın. Bu düşüncelerimize bir başlangıç olarak Kiraz Çiçeği'nde tasarımcılarımızı buluşturduk. Özlem Tuna, Minval, Atölye Doku, Humanist Design, gin design, myboho african eserleriyle otelimizde bir araya geldiler. Diğer tasarımcılarımız da ayın 15'inden itibaren konuğumuz olacak. Hem otel müşterilerimiz, hem Akyakalı dostlarımız birbirinden ilginç tasarımları burada bir ara görme olanağını buluyor. Bir gün Muğla Belediyesi'nin de desteğiyle Akyaka'nın adını hem ulusal hem de uluslararası sanat dünyasına duyurmak istiyoruz."
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.