Kiraz ilçesi hayvancılık üssü oluyor

Kiraz ilçesi hayvancılık üssü oluyor

DEÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Erdal Çelik, eğitim ve teknolojik imkânlarını değerlendirmek üzere Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar’ı makamında ziyaret etti.

DEÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Erdal Çelik, eğitim ve teknolojik imkânlarını değerlendirmek üzere Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar’ı makamında ziyaret etti. AK Parti İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar, Kiraz Kaymakamı Emin Kaymak, DEÜ Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Recep Yiğit, Ziraat Odası Başkanı Gürkan Okka, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Yazıcı, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Engin Özpınar, İlçe Emniyet Müdürü Ömüray Bozkurt, İlçe Jandarma Komutanı Nazmi Dinçer ve akademisyenlerin bulunduğu toplantıda söz alan Çelik, “Kiraz İlçesi’ni eğitim ve teknolojik imkânlarını değerlendirdik. Kiraz’ı hayvancılık üssü haline getirmek için üniversite olarak desteğimizi vereceğiz” dedi. Hayvansal ürünlerin işlenmesi konusunda değerlendirmelerde bulunduklarını belirten DEÜ Rektör Vekili Çelik, “Büyükbaş ve küçükbaş hayvancılığın geliştirilmesi, arıcılık ve kümes hayvancılığı gibi birçok alanda görüş alışverişinde bulunarak Kiraz ilçesinin kalkınması ve istihdam politikaları konusunda ortak paydada buluştuk” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Hotar ise, “Kiraz ilçemizin eğitim imkânlarını değerlendirmek üzere Belediye Başkanımız, Rektörümüz, hocalarımız ve ilçe müdürlerimizle verimli bir toplantı geçirdik” diye konuştu. 

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar ise ilçenin kalkınması konusunda DEÜ ile işbirliği yaparak hedefledikleri projeleri hayata geçirecek olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.