Kiraz’da kış seferberliği

Kiraz’da kış seferberliği

Kiraz Belediyesi yaklaşan yağışlı ve soğuk kış günleri öncesinde ilçenin dört bir yanında sürdürdüğü yol bakım ve yenileme çalışmaları devam ediyor.

Kiraz ilçesi genelinde yoğunluğun fazla olduğu ana arterler başta olmak üzere, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda hazırlanan programa ilişkin hayata geçirilen çalışmalarda tahribata uğramış Mahalleler ve sokaklar elden geçirilerek, yol zeminleri güvenli ve kaliteli hale getiriliyor. 9 personelin katılımı ve 1 kepçe, 1 kamyon ve 1 römorkun yer aldığı çalışmanın şimdiki etabı Karaburç Mahallesi oldu. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin çıkarma yaptı.
 
“Hemşerilerimizin Mutluluğu İçin Çalışıyoruz”
 
Kent genelinde gerçekleştirdikleri tüm çalışmalarını “önce insan” ilkesiyle hayata geçirdiklerini kaydeden Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar , “Kışın soğuk ve yağışlı günleri gelmeden kent genelimizde yol yenileme ve bakım çalışmaları başlatmıştık. Şu anda bu çalışmanın son etabını hayata geçirerek mahalle aralarındaki yollarımızın bakım ve onarımını tamamlıyoruz. Sokak ve caddelerimizi kışın yağışlı günlerine hazır hale getirecek bu çalışmalarımızın ana temeli diğer çalışmalarımızda olduğu gibi insanımızın huzur ve mutluluğudur. Hemşerilerimiz huzur ve mutluluğu için sürdürdüğümüz çalışmalarımız yaz-kış demeden durmadan devam edecektir” diye konuştu

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.