Kiraz'da yangın kontrol altında!

Kiraz'da yangın kontrol altında!

Kiraz'da otluk ve zeytinlik alanda çıkan yangın Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri ile Kiraz Belediyesi ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alındı.

Yangının başladığı ilk andan itibaren alanda olup çalışmaları takip eden Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu, soğutma çalışmaları tamamlanana kadar alandan ayrılmadı. Belediye Başkanı Kutlu, kirazlılara geçmiş olsun temennisinde bulunurken söndürme ve soğutma çalışmalarına katılan ekiplere de teşekkür etti.
kiraz-da-yangin-kontrol-altina-alindi.jpg

MEMLEKET PARTİSİNDEN BAŞKAN ÖZÇINAR’A ÖVGÜ

Yangının ilk başladığı andan itibaren bölgede olan ve çalışmaları yakından takip eden Başkan Özçınar’a Memleket Partisi Kiraz İlçe Başkan Yardımcısı Nuri Polis’ten destek geldi. Polis, sosyal medya hesabından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tatil fotoğrafı ile Başkan Özçınar’ın yangın bölgesindeki fotoğraflarını paylaşarak karşılaştırma yaptı. Memleket Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Nuri Polis paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “Üstteki fotoda İstanbul selle uğraşırken tatilini bölmeyen İBB başkanı İmamoğlu Alttaki fotoda tatilini yarıda bırakıp yangına müdahale eden ekiplere desteğe gelen bilgi alan soğutma aşamasına kadar orada bekleyen Kiraz belediye başkanı… Üstteki fotoğraftakinin kişinin arkasından gidenler aydın dürüst onurlu insanlar. Alttakinin fotoğraftakinin arkasından gidenler ise yalaka cahil işe yaramaz insanlar oluyor. Tatilini yarıda kesmeyenlere selam olsun.”

4cb4750e-8dbb-4af9-8f4e-3100b8e4ab3f.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.