Kiraz’ın Gururu Özçınar Başkan!

Kiraz’ın Gururu Özçınar Başkan!

Arif Çayan yazdı...

İzmir’in en güzel ilçelerinden birisine Kiraz’a yolunuz düşürse, neden İzmir’in en güzel ilçelerinden birisi dediğimi net onlarsınız.

Geçtiğimiz beş yıl Kiraz Belediye Başkanlığı görevine yapan Saliha Özçınar, 31 Mart seçimlerinde de MHP ve AK Parti’nin birlikteliğinden oluşan Cumhur İttifakının da tartışmasız tek belediye başkan adayı olarak seçime girdi.

MHP ve AK Parti’nin gücüyle, geçmiş 5 yıl belediye başkanlığı yaptığı Kiraz’da, Kirazlıların tamamın karşısına çıkan Özçınar, çok ama çok farklı şekilde ve beklendiği gibi seçimleri kazandı.

1326364839630.jpg

Bu seçim sonucuyla geçmiş beş yılının takdirini de almış oldu, gelecek beş yıl için devam mazbatasını da.

Seçimden sonra bir röportajında Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, ‘Göreve geldikten sonra hiçbir zaman siyasi ayrım yapmadım halkımla hep iç içe oldum birlikte çalıştık denilebilir. Belediye Başkanı halk arasında bir köprüdür bence Yaklaşık 5 yıllık çalışma döneminde ki hizmetlerimiz de temel hareket noktasının vebal ve vefa duygusu vardır. Bu anlayışla hareket ettik.’ diyor.

img-20170422-wa0014.jpg

O yeniden seçime girerken, Kiraz ve Kirazlılar için neler yaptığını çok iyi biliyordu. Hani derler ya, dersine çalışan öğrenciye soru dayanmaz. Geçmişte belediye başkanlığını iyi yapana da adaylık dayanmak. Direk başkanlık gelir.

Yeniden Kiraz Belediye Başkanı seçilen Saliha Özçınar, sadece geçmişte ne yaptığını ve neden kazandığını bilmiyor, kazanmanın kendisine yüklediği sorumluluğu da çok iyi biliyor.

Yarım kalmış değil, yeni oluşturduğu projeleriyle Kiraz ve Kirazlılara bakıyor.

‘Yepyeni bir Kiraz’ diyor

‘TOKİ konutları’ diyor

‘Spor kompleksi’diyor

‘Ticaret merkezleri’ diyor

‘Hastane diyor

Ve ‘Çöpler’ diyor

file_1_8871097_2017_6_23-721149.jpg

Kısacası Kiraz için, Kirazlılar için gelişen, güzelleşen ve her türlü ihtiyaçlara hitap eden projeler diyor.

İlçenin adı Kiraz, belediyenin adı Kiraz Belediyesi, başkanın adı Saliha Özçınar ama şunu net söyleyebilirim, bu projelerle, bu yeniliklerle, bu geçmişte yapılanlarla, her ilçenin Başkan Özçınar gibi belediye başkanına ihtiyacı var.

Çünkü her ilçede yaşayan vatandaşlar, gelişmeyi ister, güzelleşmeyi ister, ihtiyaçlarının giderilmesini ister.

Başkan Özçınar gibi belediye başkanı ister!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.