KİRAZ’LI ÇOCUKLARIN ŞEHİTLER VE DEMOKRASİ RESİMLERİ VALİLİKTE SERGİLENDİ

KİRAZ’LI ÇOCUKLARIN ŞEHİTLER VE DEMOKRASİ RESİMLERİ VALİLİKTE SERGİLENDİ

15 Temmuzdan beri demokrasi nöbeti tutan Kiraz’lı çocuklar ailelerini yalnız bırakmayarak.15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi adına resim çizdiler,çizdikleri resimler Valilikte sergilendi.

Kiraz Belediyesi ve Şehit  Asker Polis Aileleri  Yardımlaşma Derneği ile birlikte düzenlenen serginin açılışına İzmir Valisi Erol Ayyıldız ,Ege Ordu Komutanı Abdullah RECEP, İzmir İl Emniyet Müdürü Celal UZUNKAYA Kiraz Belediye Başkanı Saliha ÖZÇINAR , Şehit  Asker Polis Aileleri  Yardımlaşma Derneği Başkanı Hüsniye KARPAT ve dernek üyeleri  Kiraz’lı çocuklar katıldı.

Kiraz Belediye Başkanı Saliha ÖZÇINAR: Öncelikle Valimize ve İl Emniyet Müdürümüze Teşekkür ederim bize böyle bir olanak sunduğu için Bugün Şehit Asker Şehit Polis Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bizlere eşlik edip böyle bir organizasyonu beraber gerçekleştirdiğimiz  için de teşekkür ediyorum. 15 Temmuz bizim için bir milad oldu. 15 Temmuzdan beri Demokrasi Nöbeti tutan çoçuklarımız 15 Temmuz  Şehitleri ve Demokrasi adına resim çizdiler,çizdikleri resimleri bugün sergiledik,onlar  bizlerin yarınları .Vatan için canını verenlerin ulaştığı şehitlik mertebesinin en yüksek makam. Şehit ailelerinin acılarını aynı duygularla ile ortak olup, her zaman yanlarında olacağımızın bilinmesini isterim.’’ Diye konuştu.

ŞEHİT ASKER POLİS AİLELERİ YARDIMLAŞMA DAYANIŞMA DERNEĞİ Başkanı Hüsniye KARPAT:Burada olmaktan çok mutluyuz Öncelikle Sn. Valim,Ege Ordu Komutanım ,İl Emniyet Müdürüm ve Kiraz  Belediye Başkanım bizimle canı gönülden ilgilendi başkanımızın duyarlılığı diğer belediye başkanlarına örnek olsun,bu vatan kolay kazanılmadı uğrunda canlar verildi,geriye kalan şehit ailelerine yardım götürmek dayanışma içinde olmak bizim boynumuzun bugün çoçuklarımız birlik beraberlik adına güzel resimler çizmiş onlara ve Valiliğimize emeği geçen  herkese verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz.’’diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.