Kirazlı Muhtarlardan Mehmetçiğe Destek Verdi

Kirazlı Muhtarlardan Mehmetçiğe Destek Verdi

İzmir’in Kiraz ilçesi Çömlekçi muhtarı Nihat Dilber ve Yağlar Mahallesi muhtarı Kerim Mete ,önderliğinde gazetecilere açıklama yapan muhtarlardan Nihat Dilber, Afrin'deki operasyona destek olmak istediklerini açıkladı.

Çömlekçi Muhtarı Nihat Dilber ‘’İlçemiz Muhtarlarından para topladık Başta Kaymakamımız Emin Kaymak ve Belediye Başkanımız Saliha Özçınar’a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz, Canı pahasına, geri dönmeyi düşünmeyerek ulusumuzu ve milletimizin bekasını düşünen tüm Mehmetçiklerimize buradan selamlarımızı gönderiyoruz. Saygı ve sevgilerimizi ileterek dualarımızın onlarla birlikte olduğunu bilmelerini istiyoruz. Ayaklarına taş değmesin, hayırlısıyla gidip hayırlısıyla gelirler inşallah. Bizim de bu çorbada tuzumuz olduysa, ne mutlu bize."


"Bizim için önemli olan görevdir" diyen Belediye Başkanı Saliha Özçınar "Tüm askerlerimiz inşallah burunları bile kanamadan görevlerini yerine getirir. Biz onlarla her zaman gurur duyduk, bu her zaman böyle devam edecek. Kanımızın son damlasına kadar devletimizin, askerimizin yanındayız." ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.