Kırçiçeği'nde bayram bir başka!

Kırçiçeği'nde bayram bir başka!

Geleneksel mutfağın önde gelen markası Kırçiçeği, misafirlerine bayram geleneklerini yaşatacak. 

Tüm aileyi tek bir masa etrafında toplayacak bayram sabahı kahvaltıları, lezzetli ve sağlıklı etlerle hazırlanan harika akşam yemekleri için Kırçiçeği bayram boyunca açık olacak.

Bayramda enerji veren lezzetlerle bayram sabahına başlamak; kendi özel tesislerinde, üretim aşamasının tamamına hakim olunan etlerle hazırlanmış akşam yemeğinde ailesiyle mutlu bir sofraya oturmak isteyenlerin adresi Kırçiçeği olacak. ziyafet çekmek isteyenlerin adresi Kırçiçeği olacak. Bayram sabahları yapılan kahvaltılar her zamankinden önemlidir. Uzun zamandır beklenen aile buluşmaları, beklenen tatillerin ilk sabahı. Kırçiçeği, bayramda da eşsiz lezzetleri ile misafirlerini ağırlayacak. Kırçiçeği Genel Müdürü Meryem Dilşad İpbaş “Sofraya konulan her şeyin, şubelerin ve çalışan personelin hijyenine son derece büyük bir hassasiyetle özen gösterildiğinden hiç şüpheniz olmasın” dedi.

En harika bayram sofraları

Bayramda kurulan sofraların, tüm aile fertlerini aynı çatı altında toplayıp, birlik, beraberlik ve mutluluk getirdiğini belirten İpbaş “Hayatımızı kısıtlı yaşadığımız son günlerde geleneklerimizi sürdürmenin bize iyi geleceğine inanıyorum. Kırçiçeği, en harika bayram kahvaltıları ve sofraları ile bayramda da sizleri ağırlayacak. Birlikte nice sağlıklı ve mutlu bayramlar geçirmeyi diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.