Kırçiçeği'ne vergide altın madalya

Kırçiçeği'ne vergide altın madalya

İzmir Ticaret Odası'nın düzenlediği (İTO) vergilendirme ödül töreninde Kırçiçeği, yüksek kazanç beyan ederek ülke ekonomisine yaptığı katkı ve başarılarından dolayı altın madalyaya layık görüldü.

İzmir’de gelir ve kurumlar vergisinde ilk sıraları alan, vergi ödeme ve döviz sağlamada başarı gösteren şirket ve kurumlar ödüllendirildi. İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde düzenlenen törende Kırçiçeği, yiyecek içeçek eğlence yerleri hizmet grubunda altın madalya ile ödüllendirildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun katıldığı törende Kırçiçeği Yönetim Kurulu Başkanı Kemal İpbaş, ödülünü CHP İzmir Milletvekili Musa Çam'ın elinden aldı.
İpbaş, Kırçiçeği'nin gıda sektörünün öncü bir marka olduğunun aldığı altın madalya ile bir kez daha tescillendiğini belirterek, “Vergi kutsaldır. Daha önce de 5 kez almayı başardığımız bu ödülü yeniden almış olmamız, Kırçiçeği'nin potansiyelini ortaya koyuyor” dedi. Türkiye'nin 2023 hedeflerini “üreterek” yakalayabileceğini, Kırçiçeği'nin de hem gıda hem hizmet hem de üretimde tamamen “Güven” merkezli bir çalışma performansı sergilediğini ifade eden İpbaş, “Biz misafirlerimize kusursuz hizmeti sunarken onların güveninini de hiçbir zaman boşa çıkarmadık. Sonuçta bu altın madalyayı bize kazandıran Kırçiçeği'nin baştacı olan misafirlerimiz ve 700 kişilik Kırçiçeği ailesi oldu. Kendilerine sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.