Kirke'nin 2020 kehaneti, Türkiye dünyada söz sahibi olacak!

Kirke'nin 2020 kehaneti, Türkiye dünyada söz sahibi olacak!

Ege'nin kutsal kenti Selçuk'ta yaşayan ünlülerin ve sosyetenin gözdesi Medyum Kirke, Türkiye'nin 2020 yılında yıldızı parlayacağını söyledi. 

Ülkemiz acısından 2020 yılının bilim çağı olacağını belirten Medyum Kirke, dünyada para sisteminde de değişiklik yaşanacağını belirtti. 2020 Yılında zekanın ön plana çıkacağı bir yıl olacağını vurgulayan Medyum Kirko, 'Emek vermeyen ekmek bulamayacak' dedi. Türkiye'nin burcu Akrep, yükseleni Yengeç, Ay burcunun ise ikizler olduğunu belirten Medyum Kirke, '2020 Yılında öyle bir çağ geliyor ki, inanılmaz değişiklikler yaşanacak. Yani Kova burcu değişiklikleri geliyor. En çok dikkat etmemiz gereken topraklarımız olacak. 

0-(1)-022.jpg

2020'de kırmızı çizgilerimiz olan sınırlarımız sık sık gündeme gelecek. Amerika sıkıntılı bir döneme giriyor. Kalkınma dönemine gireceğiz. Mart ve temmuz ayında değişiklikler başlayacak. Kendi arabamızı ve ucağımızı üretip dünyaya pazarlayacağız. Yine dünya genelinde para sisteminde dengeler değişecek. İletişimde çok yol katedeceğiz. Ortadoğu yine çok karışacak. Türkiye güç kazanacak ve dünyada söz sahibi olacak. Çin ve Hindistan'la ticari ilişkilerimizi geliştireceğiz. İletişim çağı geliyor. 2020 de Trump olmayacak. 2020 Yılında disiplinli olmayan, zekasıyla iş yapmayanları kötü günler bekliyor. Kimse emek vermeden ekmek bulamayacak. Yasalar değişecek. Para kazanma akışı değişecek. Bazı meslekler kayboluken, bazı para kazandıran meslekler ön plana çıkacak. 2020'de depreme de dikkat' diyerek önemli açıklamalar yaptı. Medyum Kirke, Astrolojinin yanı sıra Tarot ve Yıldızname konusunda yurt dışında önemli isimlerden eğitim aldığını söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum