Kırklareli'nde can kaybı 3'e yükseldi

Kırklareli'nde can kaybı 3'e yükseldi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kırklareli'nde gerçekleşen sele ilişkin açıklama yaptı. Selde can kaybı sayısı 3'e ulaştı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Dr. Selman Bağışlar, eşi ve ölen bir vatandaşımız için arama ve kurtarma çalışmaları yoğunlaştırılarak devam etmektedir” dedi.

Bakan Koca, Kırklareli’nde meydana gelen selde kaybolan 3 kişiye ilişkin yaptığı paylaşımda, “310 kişilik ekiple devam ediyor. Kırklareli'ndeki sel olayından sonra kendilerinden haber alınamayan arkadaşımız Dr. Selman Bağışlar, eşi ve ölen bir vatandaşımız için arama ve kurtarma çalışmaları sabah saat 06.45'te yoğunlaştırılarak devam etmektedir. Ekipte UMKE Timi ve AFAD görevlisi olmak üzere 310 kişi bulunuyor. Ümit ki bu yoğun çabanın sonucu üç iyi haber olur” dedi.

aw024059-02.jpg

Öte yandan Kırklareli’nde dün yaşanan sel felaketinde Longoz Ormanlarında bulunan bungalov evler sürüklenmişti. Bungalov evlerle beraber ormanlık alana vuran selle beraber çok sayıda tomrukta sürüklendi. Taşkın ve sel suları sonucu 2 kişi hayatını kaybederken bu sabah ekipler 1 kişinin daha cansız bedenine ulaştı. Kayıp 3 kişinin ise aranması sürüyor. Aramalar geceden sabah saatlerine kadar aralıksız sürerek aramaların 2. Gününde de ekipler ayakta, selde kaybolan 3 kişinin bulunması için canla başla çalışmalarına devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.