Kırpık’ın Kulübesini Çok Gördüler

Kırpık’ın Kulübesini Çok Gördüler

Sabah Fırlattılar Akşam Çöpe Attılar

Sakarya’da bir apartman bahçesinde yaşayan ve apartman sakinleri tarafından bakılan köpeğin kulübesi giriş katta oturan apartman sakini tarafından yok edildi.

Ajanimo.com'un yaptığı habere göre, Arif Ertuğrul Emiroğlu sokakta yaralı halde bulunarak tedavi ettirdiği köpeğe yaşadığı apartmanın bahçesinde yuva yaptı. Bir ayağına platin takılan köpeğe mahalle sakinleri Kırpık ismini verdi.

Adapazarı Belediyesi küpesini taşıyan ve aşıları olan köpek Kırpık’ı, apartmanın  giriş katında oturan kadın H.G istemedi ve Kırpık’ın kaldığı kulübeyi fırlatarak kulübeye zarar verdi. Emiroğlu çifti tarafından tekrar aynı yere konulan kulübe bu kez de H.G'nin eşi Ü.G tarafından gece yerinden alınarak çöp kenarına bırakıldı. 

Çıkan tartışmada darp edildiğini iddia eden Arif Ertuğrul Emiroğlu’nun eşi suç duyurusunda bulundu. Hayvan aktivistleri tarafından da konuyla ilgili BİMER’e başvuruldu.

Kırpık’ın kulübesini yok etmek isteyen ailenin  daha öncede Kırpık’a  bakan aileye sözlü tacizde bulunduğu bu sebepten Emiroğlu ailesinin binaya kamera taktırdığı iddia edildi.

Haberin videolarına ve Sakarya Adliyesi'nde yazı işleri müdürü olduğu iddia edilen H.G'nin açıklamasına buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: www.ajanimo.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.