"Kış aylarında cilt bakımınızı ihmal etmeyin!"

"Kış aylarında cilt bakımınızı ihmal etmeyin!"

Ayşe Işık Estetik&Güzellik Salonu kış aylarında cildinizi korumak ve bakım yapmak adına her zaman yanınızda.

Ayşe Işık Estetik&Güzellik Salonu sahibi ve Güzellik Uzmanı Ayşe Işık, kış aylarında güzel ve bakımlı bir cilt için yapmanız gerekenler hakkında bilgi verdi. 

arc_7751-001.jpg 

Kış ayları soğuk geçmesi nedeniyle insan cildine kalıcı etkiler bırakabiliyor ve kış aylarında soğuk hava ile temas eden cilt soğuk havanın etkisi ile hassaslaşıp , catlayabiliyor. Ciltte gerçekleşecek el ve yüz çatmaları cildin güzelliğini bozuyor hatta ciddi sağlık sorunlarına yol açabiliyor. Bunlardan korunmanız için yapmanız gerekenler;
 

Cilt Temizliği
 

Cilt bakımınız için kış aylarında yapmanız gereken en önemli unsur temizlik olacaktır. Kış aylarında çevre kirliliği yüzünden cildimizde etkilenmekte, cildin etkisi atlında kaldığı tüm bu negatif etkilerden korunmak için cilt temizliğine önem vermelisiniz.Kış aylarında yapmanız gereken cilt temizliği nemi artıracak ürünler ile yapılmalıdır.
 

Nemlendirmek
 

Nemlendirmek , cildi diri tutmak için en önemli unsarlardan birisidir. Nemlendirici kullanırken dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.Bunlar cildinize uygun olan nemlendiricinin seçilmesi ve doğru uygulama yapılmasıdır.
 

Peeling Uygulamak
 

Peeling cilt üzerinde kalan ölü deriyi çıkartarak yerine taze bir cildin gelmesini sağlmak için yapılan işlemdir. Kış aylarında cildin uygunluğuna göre yapılmalıdır.
arc_7719.jpg

Maske Uygulamak
 

Nem verici maskelerinde kış aylarında uygulanması cilde çok büyük fayda sağlar. Bu uygulamaları evinizde yapabileceğiniz gibi profesyonel cilt bakımı için de bu işin uzmanı merkezlerden yardım alabilir ve daha sağlıklı bir cilde kavuşabilirsiniz.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.