Kış spor kurslarına büyük ilgi

Kış spor kurslarına büyük ilgi

Karşıyakalıları spora teşvik etmek ve fiziksel aktivitelere yönlendirmek için çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, kış döneminde 11 farklı branşta spor kursu açtı.

 

Latin dansları, okçuluk ve tenis gibi farlı branşlardaki kurslarda, iki bin çocuk ve yetişkin hem eğleniyor hem de yeteneklerini geliştiriyor. 


HER YAŞTA, HER BRANŞTA

Karşıyaka Belediyesi tarafından kış döneminde düzenlenen spor kursları büyük ilgi gördü. Bu kış çocuklar için farklı yaş gruplarına yönelik olarak; basketbol, voleybol, futbol, jimnastik, judo, bale kursları açıldı. Hem çocuk hem de yetişkinler için Latin dansları, okçuluk, masa tenisi ve kort tenisi branşlarında eğitim verilirken, kano kursuna ise 10 yaş ve üzeri yüzme bilen herkes katılabiliyor.

 
SPOR VE EĞLENCE

Karşıyaka’daki 7 farklı tesiste gerçekleştirilen kurslarda her yaştan yaklaşık iki bin kişi spor yapıyor. Uzmanlardan eğitim alan kursiyerler bir yandan sportif becerilerini  geliştirirken bir yandan da eğlenceli vakit geçirme imkanı buluyor. Kayıtların devam ettiği kurslara ilişkin, 324 73 63 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabiliyor.


SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Göreve geldiğimizde, belediye bünyesinde 3 olan spor branşını 20’ye yükselttik. Binlerce insana spor yapma şansı verirken, dünya ve Avrupa şampiyonları çıkarttık. Yaz, kış demeden, 7’den 77’ye tüm Karşıyakalıların spor yapması ve sağlıklı bir yaşam sürmesini amaçlıyoruz” dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.