Kişili, Sertel'in İKÇÜ açıklamalarına tepki gösterdi

Kişili, Sertel'in İKÇÜ açıklamalarına tepki gösterdi

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Dilaver Kişili, CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel’in İzmir Katip Çelebi Üniversitesi kampüsüne Büyükşehir Belediyesi yemek noktasının alınmaması açıklamasına cevap verdi.

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Dilaver Kişili, CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel’in İzmir Katip Çelebi Üniversitesi kampüsü içine İzmir Büyükşehir Belediyesi yemek dağıtım araçlarının alınmadığına yönelik açıklamalarına cevap verdi.

1200x627-ak-partili-kisiliden-bayrakli-cikisi-1644414078436.jpg

AK Partili Kişili açıklamasında "İzin istemezler, ‘izin vermediler’ derler; 12 yılda bir öğrenci yurdunun temelini atamazlar ama çok güzel yurt krizi çıkarırlar! İKÇÜ öğrencileri için İZBAN durağını çok görürler ama kapısının önünde gösteri yaparlar! İşte bildik CHP! CHP’li Büyükşehir; ‘Dostlar alışverişte görsün!’ listesine, çok yazıktır ki, gençlerimizi yine eklemiştir. Üniversite kenti İzmir’de 25 yıldır parmağını oynatmayan CHP zihniyeti; yemek yardımı adı altında ‘samimiyetten uzak, siyasete yakın’ bir kurgunun daha sahibidir!" ifadelerine yer verdi.

1-001-002.jpg

2-001-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.