Kişiye Özel İşitme Cihazları Duymer’de

Kişiye Özel İşitme Cihazları Duymer’de

Starkey, Audifon ve Interton işitme cihazlarını Türkiye’ye getirerek hastalarının hizmetine sunan Duymer İşitme Cihazları 3 boyutlu yazıcı teknolojisi ile kişiye özel işitme cihazı üretimine başladı.

Danimarka, Amerika ve Almanya menşeili işitme cihazlarının Türkiye tek yetkili distribütörü olan Duymer İşitme Cihazları, yenilikçi yaklaşımı, üstün hizmet ve lojistik ağıyla birlikte bir yeniliğe daha imza attı. Türkiye genelinde 3 farklı şehirde, TSE belgeli ve tam donanımlı olarak çalışan, günde 250 adet işitme cihazı montajı ve kulak kalıbı üretim kapasitesine sahip atölyesiyle birlikte başarılarına bir yenisini daha ekledi. Üç boyutlu montaj ve kalıp üretimi yapabilen atölye, Türkiye genelinde bulunan 100 Duymer şubesi ve Türkiye genelindeki işitme cihazı kullanıcılarının hizmetine açıldı.

Yenilikleri Takip Ediyoruz

22 yıldır işitme sektöründe hizmet vermeye devam eden Duymer İşitme Cihazları Yönetim Kurulu Üyesi ve İŞİTBİR (Türkiye İşitme Cihazı İthalatçıları ve Satıcıları Derneği) Başkanı Av. Salih Baz “Her zaman aynı şeyi deneyip yeniliğe açık olmayan firmalar günün sonunda hastalarına sundukları hizmet standartlarını geliştiremez ve sonunda hasta memnuniyetsizliği başlar. Duymer ailesi olarak her daim yeni fikirlere ve inovasyon açık olan bir firma olup gece gündüz demeden hizmet standartlarımızı geliştirmeye çalışıyoruz. Şimdide Türkiye’de bir ilk olarak teknik servisimizde son teknoloji ürünler olan 3 boyutlu yazıcı teknolojisi ile kişiye özel işitme cihazı üretimine başladı” dedi. 

04--starkey-gorsel-1.jpg

3 Boyutlu Atölye İlk Defa Türkiye’de 

Her bireyin kendisi gibi işitme kaybının da özel olduğunu belirten Av. Salih Baz, “Bu nedenle işitme cihazı seçiminde ve uygulamasında kişiye özgü bir yol izlenmelidir. Bireye özgü çözüm odaklı yaklaşımla çalışan Duymer İşitme Cihazları, üç boyutlu (3D) işitme cihazı ve kulak kalıbı üretim bandı atölyemizi tam otomasyon şeklinde hizmete açtık” dedi. 

Üç boyutlu işitme cihazı atölyesini sektörde bir ilk olarak nitelendiren Av. Salih Baz “Bu sayede hastalarımızın kulak izleri genel merkeze geldiğinde montaj süreci başlamadan önce yapay zeka teknolojisine sahip Danimarka menşeili tarayıcılar ile taranacak sonrasında sahip olduğumuz özel yazılımlarla beraber hastalarımızın kendi kulak ölçülerine göre dizayn edilip son aşamada da Amerikan malı üç boyutlu yazıcılarımızda üretilecektir. Bu teknoloji sayesinde hastalarımıza hem son teknoloji işitme cihazlarımızla beraber kişiye özel sıfır hatayla üretimi gerçekleştirilen kalıplarla hastalarımıza işitme cihazlarını teslim edeceğiz” dedi.

İleri Teknoloji

Kişiye özel olarak üretilmiş işitme cihazları ve kulak kalıpları, bireyin kulak kanalının boyutuna, genişliğine, rezidüel hacmine bağlı olarak 3D atölyelerde imal edildiğini ve kişinin ihtiyaçlarına göre uyarlandığını belirten Av. Salih Baz, “Özel atölyelerde üretilen işitme cihazları ve kulak kalıpları, kulağınızın anatomik şeklini alır. Bu sayede sesin akustik özelliklerini en net ve en doğru şekilde taşıyarak en gerçekçi ses deneyimini sunar. En yeni teknolojiyle üretimine başlanan kulak kalıpları ve montajları her zamankinden daha hızlı ve daha kolay şekilde üretilir” dedi.

5 Yıl Garanti

22 yıldır Türkiye’nin tüm illerinde faaliyet gösterdiklerini belirten Av. Salih Baz, “Şu anda Türkiye genelinde 100 şube ile hizmet vermeye devam ediyoruz. Duymer olarak şimdiye kadar Danimarka ve Almanya’nın seçkin markaları olan İnterton ve Audifon markalarını hastalarımızın hizmetine sunduk. Şimdi de Amerikan Malı Starkey İşitme Cihazlarını Türkiye’ye getirdik. Duymer olarak İnterton, Audifon ve Starkey Markalarının Türkiye tek yetkili distribütörü olarak nano teknolojiye ve ileri teknojiye sahip işitme cihazlarını dünya standartları çerçevesinde 5 yıl garanti avantajlarıyla beraber tüm hastalarımızın hizmetine sunuyoruz” dedi.

03--interton-cihaz-siralama.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.