KİŞİYE ÖZEL TASARIMLARIYLA, İŞ İNSANLARINI GİYDİRİYOR

KİŞİYE ÖZEL TASARIMLARIYLA, İŞ İNSANLARINI GİYDİRİYOR

Modern tasarımlarıyla tanınan ve kişiye özel terzilikte çocukluktan beri kendini yetiştiren Nadir Demir, Alsancak Şair Eşref Bulvarı üzerindeki mağazasında yıllardır önemli iş insanlarına koleksiyonlar hazırlıyor.

Küçük yaşlardan beri mesleğin içinde büyüyerek çekirdekten yetiştiğini söyleyen Nadir Demir, yaptığı işin en iyisi olmak için yola çıktığını belirtti.Meslekteki deneyimleri doğrultusunda 2003 yılında Konak'ta kendi atölyesini açtığını belirten Demir, Konakta iki atölyede ve Alsancaktaki mağazasındaki deneyimli ekiplerle birlikte çalışmalarını sürdürdüğünü dile getirdi.

İzmirde kişiye özel dikim sektöründe bir boşluk olduğunu ve bu boşluğu doldurmak için yola çıktığını ifade eden Demir, “Ben de bu alandaki boşluğu kapatmak ve kaliteli hizmet üretebilmek için yıllardır başta iş dünyasının tanınmış isimlerine olmak üzere ceket, pantolon gömlek ve tamamlayıcı unsurlar olan mendil, kol düğmesi, kemer, askı, kravat, papyon dahil olmak üzere satışlar gerçekleştiriyorum. Ayakkabıların ölçülerini alıp özel olarak elde imal ediyoruz. İzmirde özel giyimi seven pek çok insan var. Aralarında Deniz Barçın, Ender Yorgancılar, Cem Bakioğlu, Mesut Sancak, Süleyman Şenocak, Bülent Şenocak, Alim Şenocak, Murat Yazgan, Nail Özkardeşler, Erdoğan Özgörkey, Emre Sarıgedik, Çetin Koçak, Latif Özbek ve Konak Belediye Başkanı Abdül Batur gibi pek çok saygın isimle çalışıyorum” diye konuştu.

HEM ŞIK HEM RAHAT ÇİZGİLER

“Hem şık, hem spor ve günlük yaşama uygun bir tarzım var” diye konuşan Demir sözlerini şöyle sürdürdü: “Klasik renklerin yanı sıra canlı renkleri de kullanmayı seviyorum. İnsanların yaşam tarzına ve beklentilerine uygun koleksiyonlar hazırlıyorum. İngiliz ve İtalyan kumaşları kullanıyoruz; dünyanın kabul ettiği en kaliteli kumaşlar bunlar. Hafta içi için ayrı hafta sonu için ayrı kombinler tasarlıyoruz. Bedenine, boyuna bakıyoruz hangi takımı nasıl taşıyabilir diye karar veriyoruz. Kombinler, ceket pantolon olarak genelde daha rahat kullanılabiliyor. Hazır bir şey satmıyoruz. Eşinize dostunuza hediye almak istiyorsanız o kişinin bedenine ve fotoğrafına göre tasarım yapıyoruz ya da gift kart ile burada ölçülerini alabiliyoruz. İş insanlarının vakit darlığı nedeniyle biz onların ofislerine veya evlerine randevuyla giderek kumaş sunumları, ölçümler ve provalar yapıyoruz. Her müşterinin kendine ait bir tarzı ve çizgisi var. Ben o tarza uygun kendi yönlendirmelerimle birlikte tasarımlarımı yapıyorum. Şu anda nadirdemir_kisiyeozelterzi Instagram adresinden de talep alıyoruz. Uzaktan numune göndererek Antep ve Urfa'ya hatta yurtdışına bile takım siparişi alıyoruz”Kişiye özel terziliğin yüksek maliyetli olacağı gibi bir yanlış algı olduğunu da ifade eden Nadir Demir, bu mesleğin yaygınlaşması ve eskisi gibi herkese hitap etmesi için çalıştığını da sözlerine ekledi.  

nadi̇r-demi̇r.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.