“Kitap Şenliği”ne miniklerden büyük ilgi

“Kitap Şenliği”ne miniklerden büyük ilgi

Bornova’da çocuklar için Kitap Şenliği

Bornova Belediyesi’nin  Kütüphane Haftası kapsamında, Büyükpark’ta düzenlediği “Kitap Şenliği”  miniklerden büyük beğeni topladı. İlçede bulunan anaokulu ve ilkokulların yanında BELGEM öğrencilerinin de bulunduğu eğlenceli aktivitede Çocuk kitapları Yazarı Mavisel Yener de kitaplarını imzalayarak miniklere hediye etti.

Bornova Belediyesi’nin 54. Kütüphane Haftası kapsamında Büyükpark’da düzenlediği Kitap Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Balonlarla süslenen şenlik alanına gelen anaokul, ilkokul ve BELGEM öğrencileri kendileri için düzenlenen aktivitelere katılarak keyifli zaman geçirdi. Kurulan alanda Bornova’yı Boyuyorum teması ile boyama kitaplarını boyayan minikler palyaçolarla da oyunlar oynayarak eğlendi.

dsc_1322.jpg

Ayrıca etkinlik kapsamında Çocuk kitapları Yazarı Mavisel Yener de çocuklarla biraraya geldi. Yener, Öğretmenin Atatürk,  Elma Şekeri Ülkesi, Komik Şiirler, Mavi Elma, Dolunay Dedektifi gibi kitaplarını imzalayarak miniklere hediye etti.

dsc_1366.jpg

Çocukları okumaya teşvik etmek ve kitap sevgisi aşılamak amacıyla düzenlenen Kitap Şenliği’ne İNCİVAK’ın Gezici Kütüphanesi ve İlçe Halk Kütüphanesi de katılırken, CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan da etkinlikte yer aldı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.